Tehnologija

Veliki možgani

SEAT Leon SC ima številne tehnologije. Od brezžičnega polnilnika do sistema za dostop in zagon brez ključa Kessy. Vse to smo dodali, da bi lahko uživali v vsaki vožnji.

BREZŽIČNI POLNILNIK

Vedno pri roki

Vedno imeti rezervni načrt je morebiti že postala navada, vendar pa se lahko v novem SEAT Leonu SC popolnoma sprostite. Če je baterija telefona prazna, je še vedno na voljo brezžični polnilnik.

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

Dodaten par oči

Dodaten par oči je vedno priročen, ko poskušate voziti vzvratno s popolno natančnostjo. Zato je SEAT Leon SC na voljo s kamero za vzvratno vožnjo, ki nekoliko olajša vzvratno vožnjo.

VOZNI PROFILI SEAT DRIVE PROFILE

Vozite po svojem

Izbirajte med voznimi profili Normal, Sport, Eco in Individual ter zagotovite, da bodo stvari na cesti potekale po vaših željah.

DODATKI

Udobje in tehnologija

Sistem za dostop in zagon brez ključa KESSY

S sistemom za dostop in zagon brez ključa KESSY lahko novi SEAT Leon SC odklenete in zaklenete, ne da bi mignili s prstom.

Funkcija srčnega utripa

Vozilo, ki razume vaš ritem. SEAT Leon SC vas stalno prijazno pozdravi, gumb za zagon se zasveti, čim se s ključem v roki približate vozilu.

Senzor za dež in zunanjo svetlobo

Senzor za dež odkrije, kdaj dežuje, in samodejno vklopi brisalce. Res preprosto! S senzorjem za zunanjo svetlobo novi SEAT Leon SC ugotovi, katero nastavitev potrebujejo žarometi.

MOTORJI

Zmogljiva izbira

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu