VARNOST

Varen in športen

V novem Leonu SC se boste vedno počutili varno zahvaljujoč funkcijam,
kot sta denimo zaščita pešcev in asistenca za zastoje.
Zaradi teh funkcij lahko ostanete mirni v vseh okoliščinah.

Front Assist

En korak spredaj

Inteligentni sistem za nadzor prometa Front Assist vas v novem SEAT Leonu SC preverja, če bi morebiti postali nekoliko raztreseni. Samodejno začne zavirati, če opazi, da se nekoliko preveč približujete vozilu pred sabo.

ASISTENCA ZA ZASTOJE TRAFFIC JAM ASSIST

Da ne bi obtičali

V novem SEAT Leonu SC lahko zastoj postane priložnost za sproščanje. Asistenca za zastoje izračuna razdaljo do drugih vozil in uravnava pospeške, pri tem pa vzdržuje varno in enakomerno razdaljo do vozil spredaj.

GLAVNE PODROBNOSTI

Asistenčni sistemi

Asistenca za ohranjanje smeri (Lane Assist)

Sistem za ohranjanje smeri na voznem pasu Lane Assist vam pomaga, da ostanete na voznem pasu. Če zapustite vozni vas, vas opozori in samodejno poseže v krmiljenje.

Asistenca High Beam Assist za dolge luči

Asistenca za dolge luči samodejno preklopi z dolgih na zasenčene luči in obratno. Identificira promet iz nasprotne smeri, vozila spredaj in osvetljene soseske.

Prepoznavanje prometnih znakov

Prepoznavanje prometnih znakov je sinhronizirano s sprednjo kamero. Senzorji odkrijejo omejitve hitrosti, prepovedi prehitevanja in gradbišča, da vas opozorijo nanje.

TEMPOMAT Z AVTOMATSKIM URAVNAVANJEM RAZDALJE (ACC)

Nekaj dodatne pomoči

Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje vam omogoča, da se lahko sprostite, saj prevzame skrb za pospeševanje in zaviranje glede na promet, tako da lahko odmaknete nogo s pedala za plin in se sprostite.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu