Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu
TEHNOLOGIJA

Sodobno starševstvo

Novi SEAT Leon ST je opremljen s številnimi tehničnimi podrobnostmi, zato lahko tudi starši uživajo v vsakem trenutku vožnje. Zaradi posebnih značilnosti, denimo brezžičnega polnilnika in parkirnega sistema, vsaka vožnja poteka brez težav.

BREZŽIČNI POLNILNIK MOBILNIH TELEFONOV

Rezervni načrt

Vedno imeti rezervni načrt je morebiti že postala navada, vendar pa se lahko v novem SEAT Leonu ST popolnoma sprostite. Če je baterija telefona prazna, je še vedno na voljo brezžični polnilnik. Še bolje: manj kablov, manj stvari v napoto

Keyless Entry & Go

Dodatna pomoč

Novi SEAT Leon ST lahko odklenete in zaklenete brez iskanja ključa. Sistem za odklepanje in zagon brez ključa to za vas stori samodejno.

PARKIRNI SISTEM

Brezhibno parkiranje

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

Kateri voznik ne bi potreboval očes tudi zadaj? Zdaj ima SEAT Leon naslednjo najboljšo rešitev v obliki kamere za vzvratno vožnjo. S to značilnostjo ne boste zamudili ničesar, kar se dogaja za vami.

PARKIRNI SISTEM SPREDAJ IN ZADAJ

Merilnik razdalje spredaj in zadaj vas akustično opozori, če se preveč približate oviri.

PARKIRNI SISTEM ZADAJ

Novi SEAT Leon ST vidi, ko vi ne vidite. Med parkiranjem vzdržuje varno razdaljo pred oviro, ki je lahko za vozilom.

TEHNOLOGIJA SEAT FULL LINK

Zabava za vsakega posameznika

ODKRIJTE, KAKO DELUJE

Navigacijski sistem Plus, da! Media System Plus, da! Zahvaljujoč tehnologiji Full Link in 8-palčnemu sistemu Infotainment v novem SEAT Leonu ST imate vse, kar potrebujete za zabavo celotne družine in za to, da ostanete na pravi poti.

NAVIGACIJSKI SISTEM

Na pravi poti

Navigacijski sistem z 8-palčnim zaslonom na dotik najde najhitrejšo pot ne glede na to, kam se odpravljate. Najsi peljete sina na nogomet ali se odpravljate po nakupih: vedno boste pravočasno prispeli.

TEHNOLOGIJA

Inteligentni dodatki

VOZNI PROFILI SEAT

V svojem vozilu imate nadzor vi. Izbirajte med voznimi profili Normal, Sport, Eco in Individual ter zagotovite, da bodo stvari na cesti potekale po vaših željah.

SENZOR ZA DEŽ IN ZUNANJO SVETLOBO

Senzor za dež opazi, kdaj dežuje, in samodejno vklopi brisalce. Res preprosto! S senzorjem za zunanjo svetlobo novi SEAT Leon ugotovi, katero nastavitev potrebujejo žarometi.

ELEKTRIČNA PARKIRNA ZAVORA

Ravno ko imate veliko stvari v mislih, boste veseli, da se električna parkirna zavora aktivira samodejno, čim se vozilo zaustavi. Ta sistem tudi onemogoča premikanje vozila v mirovanju ali pri speljevanju s funkcijo Auto Hold. Ena stvar manj, za katero morate skrbeti.

MOTORJI

Zmogljiva izbira

1.0 EcoTSI 85kW Start&Stop

(115 KM)

4-VALJNI BENCINSKI MOTOR

Prostornina, liter / cm³: 1.0 / 999

Vrtina / hod, mm: 74,5 / 76,4

Največja moč, kW (PS) pri 1/min: 85 (115) / 5000 - 5500

Največji navor, Nm pri 1/min: 200 / 2000 - 3500

Zgoščevanje: 10,5

Največja hitrost, km/h: 202

Pospešek 0-100 km/h, s: 9,8

Poraba goriva, l/100 km; Kombinirana vožnja: 4,4

CO2 emisije, g/km; Kombinirana vožnja: 102

Razred učinkovitosti: A

Poraba goriva / urbana vožnja, l/100 km:

Poraba goriva / zelo urbana vožnja, l/100 km:

Evropski standard:

Emisije NOx, g/km:

Emisije delcev: g/km:

Število delcev: