Novi SEAT Leon X-PERIENCE

S

Tehnologija Full Link

PO ŽELJI S

4Drive

VARNOST

Asistenca za zastoje
DIZAJN

Z dizajnom za nerazkrito

Karoserija novega modela SEAT Leon X-PERIENCE je bila oblikovana z aerodinamičnimi linijami, da bi nudila izvrstno okretnost. Njegova ikonska privlačnost se prilega vsaki dejavnosti. Vozilo nudi tudi veliko prostora, zato lahko uživate v najboljših trenutkih življenja in neodkrite stvari raziskujete brez omejitev.

 

TEHNOLOGIJA

Sodobni raziskovalec

Zabavajte se z najsodobnejšo tehniko, medtem ko raziskujete nove poti. S komfortnimi tehnologijami, denimo brezžičnim polnilnikom ter sistemom za zaklepanje in zagon brez ključa Kessy, se lahko sprostite in uživate v neodkritih stvareh.

Brezžični polnilnik
Sistem Kessy
4Drive
Tehnologija Full Link
VARNOST

Popoln kolega

Zahvaljujoč tehnologijam, denimo zaščiti pešcev in asistenci za zastoje, se lahko z novim vozilom SEAT Leon X-PERIENCE podate na vsako dogodivščino in se pri tem počutite varno. Najsodobnejša tehnika zagotavlja, da se lahko usmerite k prav vsakemu cilju.

Asistenca za zastoje
Zaščita pešcev
Asistenca za zaustavitev vozila v sili
Sistem za prepoznavanje prometnih znakov
UČINKOVITOST

Odkrijte njegovo moč

Ker je novi SEAT Leon X-PERIENCE opremljen z motorjem za kar najvišjo učinkovitost in zmogljivost, bo odslej vsaka dogodivščina pravo veselje.

DOPOLNILNA OPREMA

Dodatne značilnosti

Dodatne značilnosti za vaš novi SEAT Leon X-PERIENCE so lahko odlična ideja, če mu želite podeliti osebno noto. Morebiti se boste odločili za priročne rešitve shranjevanja ali varnostne sedeže za otroke ... Za vse, kar si lahko predstavljate, in za veliko več ima novi SEAT Leon X-PERIENCE opremo za vas.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu