Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu
TEHNOLOGIJA

Sodobni raziskovalec

Zabavajte se z najsodobnejšo tehniko, medtem ko raziskujete nove poti. Zahvaljujoč komfortnim tehnologijam, denimo brezžičnemu polnilniku ter sistemu za zaklepanje in zagon brez ključa Kessy (Keyless Entry Start and Exit System), se lahko sprostite in uživate v neodkritih stvareh.

BREZŽIČNI POLNILNIK

Več dosega

Konec z zmedo, nobenih kablov več. Z brezžičnim polnilnikom ste lahko ves dan na poti. In nikar naj vas ne skrbi, da bi se baterija izpraznila.

SISTEM KESSY (sistem za zaklepanje in zagon brez ključa KESSY)

Obe roki prosti!

Imate vedno polne roke, ko se pripravljate na naslednjo dogodivščino? Zdaj lahko zahvaljujoč sistemu za zaklepanje in zagon brez ključa KESSY svoj novi SEAT Leon X-PERIENCE odklenete, ne da bi trenili s prstom.

PARKIRNI SISTEM

Popolna natančnost

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

Kateri voznik si ne bi želel imeti očes zadaj? Torej, novi SEAT Leon X-PERIENCE ima novo najboljšo stvar, in sicer kamero za vzvratno vožnjo. S to značilnostjo ne boste zamudili ničesar, kar se dogaja za vami.

PARKIRNI SISTEM SPREDAJ IN ZADAJ

Ta funkcija vas opozori, če se spredaj ali zadaj preveč približate objektu. Tako ne bo več prask.

PARKIRNI SISTEM ZADAJ

Vedno je dobro vedeti, ali ste v pravilnem položaju, in pri tem vam pomaga nadzor razdalje zadaj. Ta sistem zagotavlja, da vedno vzdržujete pravilno razdaljo ne glede na to, kaj je za vami.

ŠTIRIKOLESNI POGON

Zapustite običajne poti

Zahvaljujoč najsodobnejšim in najučinkovitejšim štirikolesnim sistemom na svetu ima novi SEAT Leon X-PERIENCE vse pod nadzorom ne glede na to, kaj mu na cesti pride nasproti. Sklopka za štirikolesni pogon pete generacije in štirikolesni pogon se neposredno odzoveta na vsako vozno okoliščino ter vam nudita več oprijema in okretnosti ne glede na vozne pogoje.

NAVIGACIJSKI SISTEM PLUS

Odkrivanje novih poti

Navigacijski sistem Plus ima 8-palčni zaslon na dotik sistema Infotainment in vam stalno sporoča najnovejše informacije o poti, da bi lahko našli pravo pot. Včasih odkrijete veliko, če se zgubite, vendar pa je vedno dobro vedeti, kako znova priti nazaj domov.

DODATKI

Pravilni vozni pas

AVTOMATSKI MENJALNIK DSG

Avtomatsko udobje v povezavi z ročno okretnostjo. Menjalnik DSG omogoča mehko prestavljanje, kar pomeni, da se izgublja manj moči.

SENZOR ZA DEŽ IN ZUNANJO SVETLOBO

Senzor za dež opazi, kdaj dežuje, in samodejno vklopi brisalce. Ne glede na to, za kakšno vreme gre, je novi SEAT LEON X-PERIENCE pripravljen.

 

ELEKTRIČNA PARKIRNA ZAVORA

Vse vrste udobja. Dotik stikala zadostuje in že je novi SEAT X-PERIENCE pripravljen kot vi.

TEHNOLOGIJA FULL LINK

Zabava ne glede na to, kje ste na poti

V novem modelu SEAT Leon X-PERIENCE lahko pametni telefon povežete ob pomoči vmesnikov Apple Car Play™, Android Auto™ ali Mirror Link™, pač glede na to, kateri telefon imate. To pomeni, da ste lahko povezani pri vsaki dogodivščini.

VOZNI PROFILI SEAT

Pravilni vozni pas

V novem modelu SEAT LEON X-PERIENCE imate vedno vse pod nadzorom. Izbirajte med voznimi profili Eco, Comfort, Normal, Sport in Individual. Vedno ste lahko prepričani, da se bodo stvari odvijale, kot si želite, ne glede na to, kako zelo ste oddaljeni od običajne poti.

MOTORJI

Notranja moč kot nikjer drugje

1.8 TSI 132 kW DSG 4Drive Start-Stop

(180 KM)

4-VALJNI BENCINSKI MOTOR

Prostornina, liter / cm³: 1.8 / 1798

Vrtina / hod, mm: 82,5 / 84,2

Največja moč, kW (PS) pri 1/min: 132 (180) / 4500 - 6200

Največji navor, Nm pri 1/min: 280 / 1350 - 4500

Zgoščevanje: 9,6

Največja hitrost, km/h: 221

Pospešek 0-100 km/h, s: 7,2

Poraba goriva, l/100 km; Kombinirana vožnja: 6,5

CO2 emisije, g/km; Kombinirana vožnja: 152

Razred učinkovitosti: C

Poraba goriva / urbana vožnja, l/100 km:

Poraba goriva / zelo urbana vožnja, l/100 km:

Evropski standard:

Emisije NOx, g/km:

Emisije delcev: g/km:

Število delcev: