Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Dopolnilna oprema

Živite svoje sanje.

Mislite, da novega SEAT Leona ni mogoče še izboljšati? Še enkrat pomislite. In odkrijte originalno dopolnilno opremo SEAT®, ki bo vse, kar imate radi, še izboljšala.

Aluminijasta platišča

Zamišljeno s sijajem. Narejeno s sijajem.

18-palčna aluminijasta platišča Sport zagotavljajo eleganten videz v vsaki situaciji.

Zadnji difuzor

Več kot samo videz.

Stilski zadnji usmernik zadaj v sivi barvi Cosmo Grey izboljšuje aerodinamiko.

Transportne rešitve

Pripravljeni na doživetja z veliko prtljage.

Zajemite življenje z veliko žlico in se odpeljite naslednji dogodivščini naproti. Z držalom za jadralno desko, kolo ali smuči. Ali s strešnim kovčkom.

Zaščitne sedežne prevleke

Vsi v vozilo!

Kamorkoli greste, vzemite hišne ljubljenčke s seboj. Ta zaščitna sedežna prevleka, ki jo preprosto pritrdite na vzglavnik, ščiti blazine zadnjega sedeža.

Zavesice

Naj bo dež ali sonce.

S praktičnimi zaščitnimi zavesicami boste kos vsakemu vremenu. Vaš Leon pa bo tudi manj umazan.

Korito za prtljažnik

Vse bo tam, kamor spada.

Prihranite si zamudno iskanje. Vsaj v prtljažniku. Z uporabo korita za prtljažnik boste vedno našli to, kar potrebujete.

Želite izvedeti več o SEAT Leonu s petimi vrati?