Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu
TEHNOLOGIJA

Smart Tech

Vzdrževanje aktivnega življenja je lahko občasno tudi pravi izziv. Pri tem zagotovo pomaga, če imate na voljo številne tehnike, da lahko vse poteka gladko. Ker je novi SEAT Leon opremljen z naprednimi novostmi, lahko uživate v vsakem trenutku.

OPREMA

Brezžični polnilnik

Vedno imeti rezervni načrt je morebiti že postala navada, vendar pa se lahko v novem SEAT Leonu tudi sprostite. Če je baterija telefona prazna, je še vedno na voljo brezžični polnilnik. Še bolje: manj kablov, manj stvari v napoto

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

Dodaten par oči

Kateri voznik si ne bi želel imeti očes tudi zadaj. Zdaj ima SEAT Leon drugo najboljšo rešitev v obliki kamere za vzvratno vožnjo, ki zagotavlja, da vam ne uide nobena od stvari, ki se dogajajo za vami.

UDOBJE IN TEHNIKA

Sprostite se in uživajte

1
2
3
4
1
SENZOR ZA DEŽ IN ZUNANJO SVETLOBO

Senzor za dež odkrije, kdaj dežuje, in samodejno vklopi brisalce. Res preprosto! S senzorjem za zunanjo svetlobo novi SEAT Leon ugotovi, katero nastavitev potrebujejo žarometi.

2
KEYLESS ENTRY & GO

Nimate prostih rok? Vsakdanja težava! S sistemom zaklepanja in zagona brez ključa KESSY lahko novi SEAT Leon odklepate in zaklepate, ne da bi ključ vzeli iz žepa.

3
SKLADNOST Z MOJIM RITMOM

Vozilo, ki razume vaš ritem. SEAT Leon vas stalno prijazno pozdravi, gumb za zagon se zasveti, čim se s ključem v roki približate vozilu.

4
VOZNI PROFIL SEAT

Stvari se vedno ne odvijajo tako, kot si želimo; življenje navsezadnje ni predvidljivo. Toda v svojem vozilu imate nadzor vedno. Izbirajte med voznimi profili Normal, Sport, Eco in Individual ter zagotovite, da bodo stvari na cesti potekale po vaših željah.

MOTORJI

Zmogljiva izbira

1.0 EcoTSI 85kW Start&Stop

(115 KM)

4-VALJNI BENCINSKI MOTOR

Prostornina, liter / cm³: 1.0 / 999

Vrtina / hod, mm: 74,5 / 76,4

Največja moč, kW (PS) pri 1/min: 85 (115) / 5000 - 5500

Največji navor, Nm pri 1/min: 200 / 2000 - 3500

Zgoščevanje: 10,5

Največja hitrost, km/h: 198

Pospešek 0-100 km/h, s: 9,6

Poraba goriva, l/100 km; Kombinirana vožnja: 4,4

CO2 emisije, g/km; Kombinirana vožnja: 102

Razred učinkovitosti: A

Poraba goriva / urbana vožnja, l/100 km:

Poraba goriva / zelo urbana vožnja, l/100 km:

Evropski standard:

Emisije NOx, g/km:

Emisije delcev: g/km:

Število delcev: