Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Novi SEAT Leon Sportstourer
eHybrid
SEAT Leon Sportstourer eHybrid

Želite najboljše iz obeh svetov?

Več prostora. Večji doseg. Novi SEAT Leon Sportstourer eHybrid v celoti deluje na električno energijo, bencin pa uporablja samo, ko se baterija izprazni.

Kaj je priključni eHybrid?

Elektrika. Bencin. Več zmogljivosti.

Kot pri večini hibridov se baterija polni samodejno. Vendar gre tudi za priključni model.

To pomeni, da najprej uporablja električni motor, bencinskega pa samo za dodatno zmogljivost. Za polnjenje ga samo priključite na navadno električno omrežje.

S to napredno tehnologijo ima vozilo SEAT Leon Sportstourer eHybrid še večji doseg kot čisto hibridno vozilo ali električno vozilo. Zaradi popolnoma električnega motorja se lahko zlahka vozite brez emisij.

Prednosti vozila eHybrid

Navdahnite svoj dan z energijo tudi na nove načine.

V nasprotju z običajnimi električnimi in hibridnimi vozili vozilo eHybrid celoten doseg poveča zahvaljujoč fleksibilnim možnostim polnjenja.

Električni motor z regeneracijskim zaviranjem poveča doseg.
Podajte se na potovanja do 50 km* brez emisij CO2.
V celoti izkoristite zmogljivost baterije z zunanjim polnjenjem.
Prihranite denar pri dnevnih vožnjah.
Zmogljivost

Skupaj premagajte razdaljo.

Zmogljivost

Priključni električni motor s 75 kW je kombiniran z 1,4-litrskim motorjem TSI, s čimer doseže 150 kW moči. Dva motorja. Skupaj močnejša.

Doseg

Novi SEAT Leon eHybrid vas odpelje tja, kamor želite. Izberite električni način s 70 km dosega ali pa elektriko kombinirajte z bencinom in se peljite 800 km.

Samodejno polnjenje

Ustavljanje vas pelje dlje. Regeneracijsko zaviranje polni električni motor in tako ste na cesti bolj zmogljivi.

Polnjenje

Vedno na poti?

Polnjenje vašega novega vozila SEAT Leon Sportstourer eHybrid je hitro in enostavno doma ter na cesti. Tako vas ohranja na poti.

100 % napolnjenost v treh urah s polnjenjem preko stenske polnilnice.
100 % napolnjenost v šestih urah s standardnim polnilnim kablom.

* Začasni podatki.