SEAT Leon ST

Do 3.500 EUR prihranka**

Najboljši med družinskimi karavani je SEAT Leon ST*

Sedem avtomobilskih uredništev je na velik primerjalni test zapeljalo devet tekmecev. Tokrat so pod drobnogled vzeli družinske karavane, med katerimi se je za najboljšega izkazal SEAT Leon ST.

Devet karavanov nižjega srednjega razreda so preizkusili na razmočenem poligonu, v nalivu zapeljali po okoliških cestah in izmerili porabo, na koncu pa se z njimi odpeljali še do obale. A to je bil le dinamičen del testa, ki so ga dopolnili statični preizkusi. Ocenili so družinsko uporabnost notranjosti avtomobila, velikost prtljažnika, motor, podvozje ter ceno nakupa in vzdrževanja vozila.

SEAT LEON ST

SEAT Leon ST je tekmece premagal z dobrim razmerjem med ceno, ponujeno tehnologijo, voznimi lastnostmi in uporabno velikim prtljažnikom. »Ergonomija je vrhunska, počutje za volanom na visoki ravni,« so ocenili poznavalci.

Zmagovalni družinski karavan združuje užitek pri vožnji, udobje in prostornost. Linije dinamičnega športnika skrivajo napredno tehnično opremo s številnimi varnostnimi in asistenčnimi sistemi, ki olajšajo vsako vožnjo ter jo naredijo varnejšo in udobnejšo.

Dodatne ugodnosti

Preverite prednosti karavana SEAT Leon ST na spletni strani in ne zamudite priložnosti, da si pri vozilih iz zaloge zagotovite do 3.500 evrov prihranka. Ob nakupu prejmete tudi kasko za 1 EUR na mesec*** in PGC kartico zvestobe. Razlogov, zakaj je SEAT Leon ST najboljši med družinskimi karavani, je tako še več.

V času od 27.3. do 15.4.2017 pa smo ponudbo oplemenitili še z dodatnimi sejemskimi prihranki! Ob nakupu novega vozila SEAT Leon ST prihranite 300 €.

*Vir: siol.net: Veliki primerjalni test devetih družinskih karavanov

** Prihranek do 3.500 € za Leon ST z vključenim DDV velja za izbrana vozila SEAT iz zaloge in vključuje bonus v obliki znižanja MPC v vrednosti 1.500 € z DDV. Navedeni prihranek velja v primeru financiranja preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in sklenitve permanentnega Porsche kasko zavarovanja preko družbe Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji, ki sta del skupine Porsche Finance Group Slovenia pod pogoji akcije SEBON17. Akcija traja do 30. 4. 2017 oz. do preklica. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.

*** Velja pri sklenitvi permanentne zavarovalne police pri družbi Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji za prvo leto, če bo zavarovanje v veljavi vsaj dve leti. V zavarovalni premiji je obračunan 8,5% DPZP, DDV skladno s 1. točko 1. odstavka 44. člena. Več o pogojih na www.porscheleasing.si.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu