Nova SEAT Ibiza

Ne čakaj na jutri in odpelji novo Ibizo zdaj do 2.000 EUR ugodneje!

Najboljša Ibiza doslej

Pametne rešitve, ki jih ponuja tehnologija SEAT, smo združili z izjemnim udobjem in dovršeno opremo ter vse skupaj zavili v mladostno svež videz. Tako je nastala nova SEAT Ibiza, ustvarjena za spontana doživetja. Opremljena z naprednimi funkcijami te odpelje skozi mestni vrvež ali izven utrjenih poti, ob tem pa poskrbi za dinamičen občutek vožnje. 

Začni živeti!

Z novo Ibizo lahko odmisliš skrbi in uživaš v spontanih trenutkih življenja. Najsodobnejše varnostne funkcije ti omogočajo brezskrbno doživetje vožnje, pametna tehnologija povezljivosti Full Link pa olajša tvoj vsakdan z navigacijskim sistemom in brezžičnim polnilnikom telefona. Za jasen pogled na cesto le prižgi LED žaromete, s sistemom za odklepanje in zagon brez ključa Kessy pa se preprosto podaj na vsako pot. 

Enkratna priložnost

Urbana SEAT Ibiza te v posebni ponudbi zapelje še ugodneje! Ob nakupu nove Ibize iz zaloge si zdaj lahko zagotoviš do 2.000 EUR prihranka* in ob tem prejmeš še bon za zimske pnevmatike. Izkoristi priložnost in začni živeti!

Odpeljite novo SEAT Ibizo, ki na vas čaka le do 31. 10. 2017 oz. do odprodaje zalog pri vseh pooblaščenih trgovcih z vozili SEAT.

*Akcijske maloprodajne cene z vključenim DDV veljajo za navedene modele vozil SEAT ob hkratnem financiranju in zavarovanju preko skupine Porsche Finance Group Slovenia. Permanentno Porsche Kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AS, podružnica v Sloveniji, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Premija je navedena s 6,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1. Več o pogojih na porscheleasing.si. Akcija velja do 31.10.2017 oz. do preklica. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridružuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. Za trenutno aktualno stanje zaloge vozil se obrnite na enega izmed pooblaščenih trgovcev.

Slike so simbolične.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu