Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

SEAT Leon Pripravljen nate.

S prihrankom vse do 4.000 €1 bonom za zimske pnevmatike4 in kaskom za 1 € na mesec3. Akcijska ponudba traja od 1. 12. do 20. 1. 2019 oz. do odprodaje zalog. 

SEAT Leon

Včasih ne obstaja nič boljšega kot to, da si vzamete čas zase. In SEAT Leon je vedno pripravljen, da vas zapelje s sodobnim dizajnom in odpelje najljubšim doživetjem naproti. Odlikuje ga umetnost tehnologije na dosegu roke, da lahko brezskrbno uživate prav v vsakem trenutku. Za brezskrbne poti pa poskrbi z napredenimi varnostnimi sistemi, kot sta sistem za zaščito pešcev in asistenca za ukrepanje v sili.
SEAT Leon zdaj s prihrankom vse do 4.000 €1, bonom za zimske pnevmatike4 in kaskom za 1 € na mesec3.

Nova SEAT Arona

Živite po svojih pravilih. Zapeljite novo SEAT Arono, mestni SUV ustvarjen za drzne. Z nagrajenim urbanim dizajnom in napredno tehnologijo vas okretno zapelje po urbanih ulicah, z osupljivo zmogljivostjo in prostornostjo pa je vedno pripravljena tudi na doživetja izven utrjenih poti. Sledite svoji poti do najbližjega salona vozil SEAT in odpeljite novo Arono zdaj s prihrankom do 2.000 €1, bonom za zimske pnevmatike4 in kaskom za le 1 € na mesec3.

SEAT Ateca

Spremenite dnevno rutino v užitek poln doživetij. Suverena SEAT Ateca navduši vaš vsakdan, ne glede na to, kako ga preživljate. Zapeljejo vas njene vpadljive zunanje linije, ki izžarevajo samozavest na cesti ter intuitivna notranjost, ki voznika in sopotnike udobno povezuje z najsodobnejšimi tehnologijami. Tako zlahka z energijo napolni še tako dolgočasen dan. In mobilni telefon, saj z možnostjo brezžičnega polnjenja poskrbi, da je vaš pametni telefon vedno pripravljen na delovanje. Doživite obilo inovativnih rešitev, ki zagotavljajo varnost in užitek v vožnji zdaj s prihrankom do 4.000 €1, bonom za zimske pnevmatike4 in kaskom za le 1 € na mesec3.

Nova SEAT Ibiza

Mladostno svež slog nove SEAT Ibize je ustvarjen za spontana doživetja. Opremljena z naprednimi funkcijami vas Ibiza odpelje skozi mestni vrvež ali izven utrjenih poti, ob tem pa poskrbi za dinamičen občutek vožnje. Zato odmislite skrbi in uživajte v nepozabnih trenutkih življenja! Najsodobnejše varnostne funkcije vam omogočajo brezskrbno doživetje vožnje, pametna tehnologija povezljivosti pa olajša vaš vsakdan. Nova SEAT Ibiza že od 9.990 €2.

SEAT Toledo

Slogovna eleganca in preprosta uporabnost združeni v dovršeni limuzini. To je SEAT Toledo, ki z napredno tehnologijo povezljivosti in pametnimi asistenčnimi sistemi poskrbi, da na cilj vedno prispete udobno in varno. Opremljen je z motorji Ecomotive za več učinkovitosti in manj emisij, prostorno udobje za vse potnike pa zagotavlja z največjim prtljažnim prostorom v razredu. Doživite prijetno in varno vožnjo ob najboljši zabavi zdaj z do 2.700 €1 prihranka in bonom za zimske pnevmatike4!

SEAT Mii

Odpravite se na pot po mestnih ulicah brez skrbi. SEAT Mii vam s svojimi kompaktnimi dimenzijami zagotavlja okretnost in fleksibilnost, kljub svoji majhnosti pa urbani sopotnik združuje veliko pametne tehnologije. Njegova serijska oprema vključuje pomembne asistenčne in varnostne sisteme, kot so ABS, ESC, ISOFIX in mestno funkcijo zaviranja v sili, ki poskrbi za pot brez stresa. Osvojite mesto zdaj vse 1.700 €1 ugodneje!

Obiščite najbližji salon vozil SEAT in se prepričajte o odlični ponudbi.

Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana
Avto Slak Novo mesto, Kolodvorska 4, 8000 Novo mesto
Avto Jarc Maribor, Ptujska cesta 139, 2000 Maribor
Avto Štaleker, Legenska c. 42, 2380 Slovenj Gradec
Avto Cerar Kamnik, Tkalska pot 6, 1240 Kamnik
Avtocenter Špan Brezovica, Tržaška cesta 547, 1351 Brezovica
Stavanja Nova Gorica, Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica
Stavanja Tolmin, Na Logu 1, 5220 Tolmin
Servis Drev Petrovče, Drešinja vas 46a, 3301 Petrovče
Avto Jereb Izola, Polje 9b, 6310 Izola
Joras center Ribnica, Ob železnici 7, 1310 Ribnica
Carcomerce, Ljubljanska cesta 16, 1270 Litija
Dominko Ptuj, Zadružni trg 8, 2251 Ptuj
Avtohiša Vrtač Kranj, Delavska cesta 4, 4000 Kranj

1Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja3 (permanentni kasko Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnica Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBONFAST18II.

2V ceno je že vključen bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 2.200 EUR (odvisno od modela vozila) in velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja3 (permanentni kasko Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnica Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBONFAST18II.

3SEAT zavarovanje: permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1)

4Bon za zimske pnevmatike velja za vozila iz zaloge 2018. Višina bona je odvisna od modela in velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme SEAT. Pogoj za pridobitev bona za financiranje in bona za pnevmatike je kartica zvestobe SEAT Card, ki jo lahko brezplačno naročite pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju SEAT ali na spletni strani www.porsche-group-card.si. SEAT Card lahko kadarkoli brezplačno nadgradite v plačilno kartico zvestobe pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju SEAT.

Slike so simbolične. Ponudba traja od 1. 12. 2018 do 20. 1. 2019 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Za modele SEAT LOCO velja 2 - letna garancija brez omejitve kilometrov. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.