SEAT znova preseneča

Izkoristite izjemno priložnost za nakup vozila SEAT iz zaloge! Pri izbiri kateregakoli izmed modelov si zagotovite občuten prihranek, kasko za 1 €/mesec** in PGC kartico zvestobe. Ter seveda neprekosljiv občutek v vožnji!

SEAT Ibiza

Naj vas preseneti inovativna tehnologija SEAT Ibize, s katero bo vaša vožnja še udobnejša. Poganja jo moč učinkovitih in varčnih motorjev, hkrati pa vam zagotavlja varnost z napredno opremo. S tehnologijo Full Link se enostavno poveže z vašim pametnim telefonom, številni barvni paketi in velika izbira pnevmatik pa vam nudijo številne možnosti kombinacij. Izkoristite to posebno priložnost in odpeljite Ibizo kar do 2.000 EUR ugodneje!

SEAT Leon ST

SEAT Leon ST je zmagovalec velikega primerjalnega testa devetih družinskih karavanov, ki bo tako, kot je navdušil ocenjevalce na testu, navdušil tudi vas.

Družinski SEAT Leon ST vas bo presenetil z izjemnim udobjem, prostornostjo in užitkom v vožnji. Njegova napredna tehnologija s številnimi varnostnimi in asistenčnimi sistemi poenostavi vsako vožnjo ter jo naredi varnejšo in udobnejšo. Vse, ki potrebujete veliko prostora, pa bo razveselil z do kar 1.470 litri prtljažnega prostora. Navdušil pa vas bo tudi s prihrankom, saj je Leon ST lahko vaš kar do 3.500 EUR ugodneje!

Preverite več o testu družinskih karavanov.

SEAT Alhambra

Naj SEAT Alhambra prevzame vašo družino. Tudi tisto, malo večjo. SEAT Alhambra namreč ponuja od 5 do 7 sedežev in ogromen prtljažni prostor, ki meri tja do 2.340 litrov. Tako lahko na družinske izlete ali potovanja vzamete prav vse, kar potrebujete. Da pa bo natovarjanje še prijetneje, skrbi električno odpiranje prtljažnika ter sistem Kessy za odklepanje, zaklepanje in zagon brez ključa. Z infotainment sistemom SEAT Media System Plus bo vožnja dobila dodaten pridih zabave. Alhambra pa vaši družini ne prinaša samo udobja in veselja, temveč tudi vrhunsko varnost, ki je bila okronana z vsemi petimi zvezdicami Euro NCAP. Za piko na i pa Alhambro odlikuje tudi poseben prihranek, s katerim je lahko vaša kar do 3.000 EUR ugodneje!

SEAT Toledo

SEAT Toledo je sinonim za eleganco in izjemno uporabno vrednost. Njegova kombinacija športnega zadka in udobne limuzine privablja številne poglede. Njegova tehnološka dovršenost pa vozniku ter sopotnikom obljublja prijeten in brezskrben užitek pri vožnji. Slednjega potrjuje tudi vseh 5 doseženih zvezdic na preizkusu Euro NCAP. S tem je SEAT Toledo zagotovo izjemen v vseh pogledih - tudi s prihrankom, ki znaša kar do 1.800 EUR!

Vsaka dobra priložnost pa ima rok trajanja, zato Priložnost za pomladna presenečenja čaka na vas le do 30.8.2017 oz. do odprodaje zalog pri vseh pooblaščenih trgovcih z vozili SEAT :

Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana
Avto Slak Novo mesto, Kolodvorska 4, 8000 Novo mesto
Avto Jarc Maribor, Ptujska cesta 139, 2000 Maribor
Avto Štaleker, Legenska c. 42, 2380 Slovenj Gradec
Avto Jereb Izola, Polje 9b, 6310 Izola
Stavanja Nova Gorica, Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica
Stavanja Tolmin, Na Logu 1, 5220 Tolmin
Joras center Ribnica, Ob železnici 7, 1310 Ribnica
Servis Drev Petrovče, Drešinja vas 46a, 3301 Petrovče
Carcomerce, Ljubljanska cesta 16, 1270 Litija
Avtocenter Špan Brezovica, Tržaška cesta 547, 1351 Brezovica
Avto Cerar Kamnik, Tkalska pot 6, 1240 Kamnik
Dominko Ptuj, Zadružni trg 8, 2251 Ptuj
Avtohiša Vrtač Kranj, Delavska cesta 4, 4000 Kranj
Avtohiša Kolmanič & Dokl, Industrijska ulica 1, 9000 Murska Sobota

*Prihranek do 2.000 € (Ibiza), do 3.000 € (Alhambra), 1.800 € (Toledo) in do 3.500 € (Leon ST) z vključenim DDV velja za izbrana vozila SEAT iz zaloge (zaloga 2016) in vključuje bonus v obliki znižanja MPC v vrednosti 1.500 € z DDV. Navedeni prihranek velja v primeru financiranja preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in sklenitve permanentnega Porsche kasko zavarovanja preko družbe Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji, ki sta del skupine Porsche Finance Group Slovenia pod pogoji akcije SEBON17II. Akcija traja do 30.11.2017 oz. do odprodaje zalog (zaloga 2016). Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.


**Velja pri sklenitvi permanentne zavarovalne police pri družbi Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji za prvo leto , če bo zavarovanje v veljavi vsaj dve leti. V zavarovalni premiji je obračunan 8,5% DPZP, DDV skladno s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1 ni obračunan. Več o pogojih na www.porscheleasing.si.

Slike so simbolične.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu