Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
SEAT SPORT

SVETOVNA SERIJA TCR

Za dirkače tekmovanja SEAT Leon Cup je že sestavljen koledar dirk, ki so se prilagodile predpisom serije TCR.

Dirke se bodo odvijale v Španiji, na Portugalskem, v Nemčiji, Rusiji, Italiji in na Tajskem. Prav tako sta načrtovani serija 24H in 24-urna dirka na dirkališču Nürburgring.

 

MEDNARODNA SERIJA TCR

KOLEDAR MEDNARODNE SERIJE TCR

Koledar vseh mednarodnih dirk je objavljen na spletni strani SEAT Sport - tam lahko čisto preprosto spremljate dogajanje v okviru mednarodne serije TCR 2017.

VIRTUALNO PRVENSTVO

SEAT Leon CUPRA Eurocup Online 2017

Drugo mednarodno virtualno prvenstvo, ki ga organizirata SEAT Sport in Cloud Sport, se začne 17. junija s treningom na dirkališču Circuit de Barcelona-Catalunya. Nadzorovali ga bodo dirkaški funkcionarji, ki bodo skrbeli, da bo prvenstvo potekalo kar se da realno.  

Zmagovalka/zmagovalec bo lahko svojo tehniko vožnje preizkusil/-a za volanom vozila Leon Cup Racer z Jordijem Genéjem, voznikom in ambasadorjem znamke SEAT.

SEAT LEON CUP RACER

Pripravljeni na dirko

SEAT Sport je skrbno razvil in optimiziral vozilo Leon CUP RACER, ki ima vgrajene najsodobnejše tehnologije, značilnosti in opremo, da lahko izpolni zahteve za vzdržljivostno dirkanje.

VZMETENJE

Nove blažilnike je mogoče nastavljati v obe smeri. Tako se lahko dirkači bolje prilagodijo vsakemu dirkališču in slogu vožnje.

HLAJENJE

Boljše hlajenje zahvaljujoč hladilnemu paketu in novemu sistemu odzračevanja.

AERODINAMIKA

Več hitrosti na ravninah in v ovinkih: zahvaljujoč aerodinamičnemu paketu ima izvedba Eurocup izboljšan zračni upor in boljše vrednosti odgona.

VZDRŽLJIVOSTNI PAKET

Vsebuje robustno zaporo diferenciala spredaj in 6-batni zavorni sistem Radi-CAL znamke AP.

NOVI MENJALNIK

Sekvenčni 6-stopenjski dirkaški menjalnik znamke SADEV in upravljanje s prestavnima ročicama na volanu, ki zamenjujeta običajno prestavno ročico.