Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Enostavna mobilnost
Prihodnost danes
Move & Green

Ekologija. Ekonomičnost. Enako.

Naša sončna elektrarna je največja v tej industriji in proizvaja elektriko za skoraj 50 % proizvodnje. TGI je novo gorivo, ki je manj škodljivo za okolje. S tem se pripravljamo na prihodnost - danes.

TGI by SEAT

Zakaj ne bi imeli obojega?

Dve vrsti goriva, dvojno zadovoljstvo. TGI kombinira bencin in stisnjen zemeljski plin (CNG), s čimer se znižajo stroški in emisije. Dobro za planet. In vašo denarnico.

Napredno razmišljanje

Future Today.

Nekateri preveč razmišljajo o prihodnosti. Pri znamki SEAT iščemo rešitve - danes. Od motorja TGI in tehnologije Full Link do sistema BeatsAudio™ - prihodnost se začenja zdaj.