Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
DRUŽBENO-GOSPODARSKI UČINKI

VRAČANJE DRUŽBI. GIBANJE NAPREJ.

Pozitivni učinki. Pozitivni rezultati. SEAT še naprej prispeva k družbi, raziskavam in razvoju ter vse hitrejšemu razvoju španske kakovosti drugod po svetu. Naslednji podatki temeljijo na številkah iz finančnega leta 2016.

POSLOVNI DEJAVNIK

Motor sprememb poganja svet.

SEAT poganja gospodarstvo, saj predstavlja skoraj 1 % španskega BDP-ja, s čimer spada med deset najboljših španskih družb in je druga družba v avtomobilskem sektorju.

USTVARJALEC DELOVNIH MEST

Ena družina. Eno poslanstvo.

SEAT kot največji delodajalec v industrijskem sektorju ustvarja več kot 96.000 neposrednih in posrednih delovnih mest. Kajti skupaj lahko dosežemo kar koli.

GONILNA SILA GOSPODARSTVA

Uspeh se začne s skupno vizijo.

Dobre naložbe vodijo v boljšo prihodnost. Ker ima SEAT 60 % dobaviteljev neposredno v Španiji, spodbuja gospodarsko dejavnost v celotni dobavni verigi.

PRISPEVKI ODDELKA ZA RAZISKAVE IN RAZVOJ

Spodbujanje voditeljev inovacij.

SEAT ni le vodilni vlagatelj v raziskave in razvoj v španskem industrijskem sektorju, temveč je tudi četrti največji vlagatelj v raziskave in razvoj nasploh.

NAREJEN V ŠPANIJI

Širjenje kakovosti po vsem svetu.

Narejen v Španiji. Narejen za vsakogar. Kot vodilni španski industrijski izvoznik je SEAT ustvaril več kot 7000 milijonov evrov z izvozom v več kot 80 držav.

STABILNOST

Trdo delo se splača.

V primerjavi z letom 2012 je SEAT leta 2016 povečal prodajo za 29 %, prihodke od prodaje pa za 41 %, s čimer je v splošnem prispeval k bolj zdravemu lokalnemu gospodarstvu.