Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Družbeno-gospodarski učinki

Uspeh je pomemben.

Z ustvarjanjem novih delovnih mest in rastjo lokalne industrije si SEAT prizadeva za izboljšanje sveta. Naslednji podatki temeljijo na številkah iz finančnega leta 2017.

Poslovni dejavnik

Motor sprememb poganja svet.

S prihodki v vrednosti 9,5 milijona evrov je SEAT vodilni na področju avtomobilizma in zaseda eno izmed prvih desetih mest med španskimi podjetji.

Ustvarjalec delovnih mest

Ena družina. Eno poslanstvo.

SEAT ustvarja 100.000 posrednih, neposrednih in induciranih delovnih mest v Španiji. Od novih zaposlenih v letu 2017 jih je 51 % mlajših od 30 let.

Gonilna sila gospodarstva

Uspeh se začne s skupno vizijo.

Dobre naložbe vodijo v boljšo prihodnost. Ker ima SEAT 60 % dobaviteljev neposredno v Španiji, spodbuja gospodarsko dejavnost v celotni dobavni verigi.

 

 

Prispevki oddelka za raziskave in razvoj

Spodbujanje naprednih inovacij.

S skupno 962 milijoni investicij v raziskave in razvoj v letu 2017 je znamka SEAT v Španiji četrti največji investitor in vodilna v industrijskem sektorju.

Narejen v Španiji

Širjenje kakovosti po vsem svetu.

Narejen v Španiji. Narejen za vsakogar. Kot vodilni španski industrijski izvoznik je SEAT ustvaril več kot 7,7 milijona evrov izvoza.

Stabilnost

Trdo delo se splača.

V primerjavi z letom 2017 je SEAT povečal prodajo za 20,7 %, prihodke od prodaje pa za 56,9 % in s tem prispeval k bolj zdravi lokalni ekonomiji.