Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
POROČILO VODSTVA

SKUPAJ SMO NEZAUSTAVLJIVI

V letu 2017 smo se osredotočili na trajnostnost v vsakem vidiku kulture SEAT, predani delavci pa so skrbeli za napredek družbe na področju mobilnosti, povezljivosti in dobičkonosnosti. Danes - za boljšo prihodnost.

CREATED IN BARCELONA

Sodoben. Navdahnjen. Vselej v gibanju.

USTVARJAMO PRIHODNOST

Vselej v gibanju naprej. S celovito, integrirano izkušnjo za volanom bo strategija digitalizacije družbe SEAT še naprej povezovala stranke s svetom. Nove rešitve za mobilnost za enostavnejše življenje.

KORPORATIVNA DRUŽBENA ODGOVORNOST, SKLADNOST IN DOBRO UPRAVLJANJE

Politika družbene odgovornosti družbe SEAT ustvarja boljši jutri za gospodarstvo, družbo in okolje. SEAT s poudarkom na trajnostnosti na vsakem področju spodbuja kulturo poštenosti in dobrega upravljanja.

PROIZVODNJA IN KAKOVOST

Oddelka za proizvodnjo in kakovost pri družbi SEAT delujeta skupaj, da bi dosegla največjo učinkovitost in odličnost v procesu proizvodnje. Nenehno vlaganje v kakovost vsako leto prinaša izjemne rezultate.

NABAVA

Ker oddelek za nabavo družbe SEAT na prvo mesto postavlja stroškovno optimizacijo, tesno sodeluje z vsemi oddelki družbe SEAT in tudi z dobavitelji, da zagotovi, da so blago in storitve dostavljeni ob pravem času in po najboljši ceni ter so najboljše kakovosti.

PRODAJA IN TRŽENJE

Oddelek za prodajo in trženje pomaga popeljati znamko na višjo raven in jo dela bolj dostopno. S centralizacijo prodaje, upoštevanjem pobud strank in zagotavljanjem visoke kakovosti poprodajnih storitev ustvarjajo uspeh.

RAZISKAVE IN RAZVOJ

S stalnim vlaganjem v pobude na področju raziskav in razvoja SEAT poganja napredek industrije, integrira vrhunske tehnologije v svoje modele ter izboljšuje lastno identiteto in slog. Vselej iščemo rešitve za vozilo prihodnosti.

ČLOVEŠKI VIRI

Stalna rast družbe SEAT ne bi bila mogoča brez predane delovne sile. Priložnosti za razvoj, ugodnosti, ki jih nudi podjetje, in zdrava delovna mesta omogočajo zaposlenim, da se uspešno razvijajo. Pripadnost družbi SEAT je pripadnost družini.

VLADNI IN INSTITUCIONALNI ODNOSI

SEAT vzdržuje stike s številnimi političnimi ustanovami, subjekti in družbami. Tesno sodelovanje utrjuje podobo družbe v očeh deležnikov, poleg tega pa tudi krepi vezi skupnosti.

FINANCE, IT IN ORGANIZACIJA

Oddelek za finance, IT in organizacijo sodeluje z drugimi oddelki, da bi skupaj izboljšali ekonomsko in finančno vzdržnost. S tehnično podporo in organizacijskimi orodji ekipa tega oddelka zagotavlja optimalno učinkovitost na vsakem področju delovanja družbe SEAT.