Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Poročilo vodstva

Velike sanje. Ideje prihodnosti.

V letu 2018 je SEAT utrdil svoje zaveze za digitalizacijo z novimi prednostmi v povezljivosti vozil in strank, medtem pa je prodaja znova dosegla rekordne številke.

Created in Barcelona

Sodoben. Navdahnjen. Vselej v gibanju.

Digitalizacija prihodnosti

SEAT si prizadeva za najboljšo povezavo vozil in uporabnikov. Denimo z novo storitvijo XMOBA Ventures in lansiranjem njene platforme mobilnosti Justmoove.

Družbena odgovornost gospodarskih družb

S prispevkom k trajnostnemu razvoju na vseh ravneh SEAT promovira kulturo integritete in odgovorno vodenje, ki ustvarja boljšo prihodnost. 

Proizvodnja, logistika in kakovost

V letu 2018 so ti oddelki sledili novi poti pri razvoju produktov, ki izpolnjujejo zahteve četrte industrijske revolucije in digitalizacije.

 

 

Nabava

Oddelek za nabavo zagotavlja uspešne dobave in storitve visoke kakovosti, medtem ko sodeluje z dobavitelji za doseganje skupnih ciljev.

Prodaja in trženje

Oddelek prodaje in trženja povečuje priljubljenost podobe znamke z utrjenimi odnosi s strankami, denimo s centralizacijo prodaje in poprodajnih storitev.

Raziskave in razvoj

SEAT razume pomen inovacije v industriji in širši družbi. Zato je družba vodilna v Španiji na področju naložb v raziskave in razvoj.

Človeški viri

Ljudje so najpomembnejše dobrine. Iniciative znamke SEAT spodbujajo osebni in profesionalni razvoj ter nadaljujejo z izboljšanjem blaginje zaposlenih.

Vladni in institucionalni odnosi

Sodelovanje, kooperacija in skupnost. SEAT je z dogovori okrepil svoje odnose s številnimi političnimi institucijami in podjetji.

Finance, IT in organizacija

Leto 2018 predstavlja še eno zgodovinsko leto za znamko SEAT, ki je dosegla nove rekorde na področju financ in napredek v digitalni preobrazbi.