Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
NAČELA OBNAŠANJA

Preglednost in zaupanje sta nujno potrebna

Načela obnašanja znamke SEAT.

Skladnost s predpisi ne pomeni nič drugega kot upoštevanje pravil. V splošnem gospodarskem konceptu pomeni skladnost s pravili vse ukrepe, ki jih podjetje sprejme, da zagotovi, da se zaposleni in člani uprave obnašajo skladno s pravili glede zakonskih zahtev in prepovedi, notranjih pravil, samostojno določenih predstav o vrednosti in izjav za javnost.

Znamka SEAT kot sestavni del koncerna Volkswagen v poslovnem vsakdanjiku predstavlja spoštovanja vredno, pošteno obnašanje, skladno s pravili. Prepričani smo, da je trajni gospodarski uspeh mogoče zagotoviti le ob upoštevanju pravil in norm.

Zaradi tega razloga znamka SEAT ni le zavezana zakonskim, temveč tudi internim določilom. Tudi prostovoljno sprejete obveze in etična načela vidimo kot integralni sestavni del podjetniške strukture in kot smernico, na podlagi katere sprejemamo odločitve.

Te obveze, interna pravila in etična načela so zasidrani v naših osnovnih načelih o obnašanju. Predstavljajo prvi kažipot za naše zaposlene in poslovne partnerje ter združujejo bistvena osnovna načela našega delovanja ter nas podpirajo pri premagovanju pravnih in etičnih izzivov pri dnevnem delu.