Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke

CUPRA je že od nekdaj najbolj športen izraz znamke SEAT

CUPRA: rojena je nova znamka

31.01.2018

Zdaj je prišel čas, da CUPRA dobi lastno dušo, lasten DNK in lastno identiteto. Danes predstavljamo nov logotip CUPRA, ki daje prvi vpogled v prihodnost te znamke športnih vozil.

Novi logotip drži ravnotežje med različnimi svetovi in različnimi elementi ter strast, natančnost, slog in zmogljivost združuje z odločnostjo in pogumom. Nova znamka vse to odlično pooseblja. Ne gre le za logotip športnega vozila, ampak za simbol za vse, kar  CUPRA predstavlja.

CUPRA bo nova in edinstvena sodobna vizija športnosti, ki se združuje z lepoto, slogom, funkcionalnostjo, prilagoditvijo po meri, tehnologijo in zanesljivostjo.

Toda CUPRA bo več kot le znamka vozila. Vse bo razkrito na uradni premierni predstavitvi znamke CUPRA 22. februarja. Na nepozabni predstavitvi bodo gostje lahko izvedeli še veliko več. Po razkritju bodo prvi modeli CUPRA javnosti predstavljeni v začetku marca na mednarodnem avtosalonu v Ženevi.

Razkritje novega logotipa zaznamuje tudi začetek delovanja nove uradne spletne strani znamke CUPRA.