Nova SEAT Ibiza

Najboljša Ibiza doslej

07.02.2017

Martorell, 31. 1. 2017 - Nova SEAT Ibiza je že tukaj. Opremljena je z najnovejšo tehnologijo, ponaša se z izredno dinamiko, veličastno prostornostjo in udobjem. Najpomembnejši model te španske znamke je dobil popolnoma novo obliko, vendar je obenem ohranil mladostni videz, funkcionalnost, športnost in udobje. To mu je uspelo s prenovljenim dizajnom, ki odraža prepoznaven značaj znamke SEAT v zadnjih letih. Kljub temu da ohranja izvirni genski zapis, je videz vozila hkrati ostrejši in bolj športen, ima pa tudi več aerodinamično oblikovanih, poudarjenih in vznemirljivih površin. Peta generacija SEAT Ibize bo javnosti premierno predstavljena na prihodnjem avtosalonu v Ženevi. V prodajnih salonih bo na voljo junija 2017.

Nova SEAT Ibiza je torej popolnoma nov model, ki so ga ustvarili z ambicioznim ciljem: narediti velik napredek na področjih varnosti, dizajna, zmogljivosti in udobja. Izjemen napredek v kakovosti so dosegli z novo modularno platformo MQB A0, ki ponuja številne prednosti. Nova SEAT Ibiza je prvi model v skupini Volkswagen, ki uporablja to platformo, kar priča o pomembnosti družbe SEAT v skupini.

Od leta 1984, ko je bila prvič predstavljena, je Ibiza postala ikona družbe SEAT. Gre za model, ki se je najdlje obdržal v ponudbi znamke, in s 5,4 milijona prodanih vozil je tudi njen najbolje prodajan model. Poleg Leona in Atece je Ibiza eden od stebrov družbe, na katerih bo SEAT gradil svoj uspeh tudi v prihodnosti.