Ofenziva SUV

Deset ljubiteljev znamke SEAT dobilo možnost ekskluzivnega ogleda modela Tarraco

31.08.2018

Martorell (Španija), 23. 7. 2018 - "Beastlie""stupenda""magnifique""schön""enorme". Različne besede in različni jeziki, a vsi govorijo o isti stvari. Pri SEAT-u so se odločili, da bodo desetim ljubiteljem znamke iz različnih držav omogočili ekskluzivni ogled najnovejšega modela SEAT Tarraco. Povabili so sledilce iz Velike Britanije, Francije, Italije, Nemčije in Španije, ki so še pred mednarodno predstavitvijo lahko od blizu spoznali tretji SUV znamke SEAT. Tukaj je nekaj njihovih odzivov, ko so zagledali avto, ki bo okrepil SEAT-ovo ofenzivo SUV.

Presenečenje v temi:

Potem ko so ti ljubitelji znamke SEAT dobili vabilo na obisk tovarne Martorell, jih je čakalo veliko presenečenje. Dobili so skrivnostna navodila, potem pa so vstopili v zatemnjen prostor: "Le vstopite, sedite in uživajte." Drug za drugim so v parih prihajali v dvorano, videli niso ničesar drugega kot dva stola."Zakaj je tukaj tako temno? Ničesar ne vidim," je rekel eden od osuplih gostov. "Kaj se dogaja?", je dodal drugi in sedel na stol.

Tarraco zaokroža SEAT-ovo ponudbo SUV-modelov; svetovna premiera 18. septembra v Tarragoni v Španiji

Samo za njihove oči:

Odgrnilo se je črno pregrinjalo, pod katerim se je skrivalo presenečenje."Kakšna elegantna silhueta - osupljiv je," je rekel eden ob povabljencev. Poleg samega dizajna sta njihovo pozornost pritegnili tudi robustnost in izjemna velikost. "Veliko večji je, kot sem pričakoval; idealen bi bil za moje vsakodnevne potrebe," je dejal gost iz Francije. "Hočem ga," je vzkliknila povabljenka, ki je iz Velike Britanije na ogled pripotovala s svojo hčerko.

Tarraco, latinsko ime za špansko mesto Tarragona, je prvo ime za model znamke SEAT, ki je bilo izbrano z javnim glasovanjem v zaključni fazi iniciative #SEATseekingName, v kateri je sodelovalo več kot 146.000 navdušencev.

Novi SEAT Tarraco, ki ga bodo uradno pokazali 18. septembra v Tarragoni, je velik SUV za do 7 potnikov, s katerim znamka nadaljuje doslej največjo produktno ofenzivo in obenem zaokroža serijo športnih terencev, v kateri sta trenutno modela Ateca in Arona. Produktna ofenziva se je začela leta 2016 s prihodom Atece in nadaljevala leta 2017 s prenovo Leona, peto generacijo Ibize ter novim križancem Arono. SEAT Tarraco naj bi na trg prišel ob koncu letošnjega leta.