Ibiza in Arona Beats

Predstavljamo modela Ibiza in Arona s sistemom BeatsAudio

01.06.2018

Javnosti bosta prvič predstavljeni na vodilnem glasbenem festivalu Primavera Sound, katerega strateški partner je SEAT. Na tak način SEAT krepi svojo predanost glasbi in vezi z domačim mestom Barcelono, kjer proizvajalec avtomobilov sodeluje pri globalnih dogodkih, kot sta recimo Mobile World Congress ali Smart City Congress.

Ibiza Beats in Arona Beats: dve novi izvedbi, opremljeni z izvrstnim sistemom BeatsAudio

Ibiza Beats in Arona Beats se ponašata s številnimi lepotnimi detajli, edinstvenimi značilnostmi in vrhunskim zvočnim sistemom, s katerim bo vaša najljubša glasba zvenela kot v studiu v družbi vaših najljubših izvajalcev.

Standardni paket opreme bo vključeval sistem Full Link (MirrorLink, Android Auto in CarPlay) za hitro in učinkovito povezavo vašega pametnega telefona z vozilom. Ibiza Beats in Arona Beats bosta vključevali tudi novi SEAT Digital Cockpit, interaktivni zaslon z možnostjo kompletnih nastavitev po meri voznika na večfunkcijskem volanu ali z infotainment sistemom.

Notranji in zunanji detajli obeh modelov poudarjajo njuno edinstvenost

Ibiza Beats in Arona Beats bosta vključevali LED DRL (žarometi s funkcijo dnevnih luči) in LED-žaromete, sedeže z ekskluzivnim dizajnom, mrežo za meglenke in kromirane obrobe stekel. Notranjost vozila vas bo pozdravila z novimi osvetljenimi letvami pod pragovi, zasnovanimi posebej za modela Ibiza Beats in Arona Beats, ter z izjemno ambientno osvetlitvijo, zdaj tudi v oranžni barvi Beats in beli barvi. To so ekskluzivni detajli modelov Ibiza Beats in Arona Beats, označenih z logotipom BeatsAudio na vratih prtljažnika.

Značilnosti modelov SEAT Ibiza Beats in Arona Beats vključujejo tudi senčno oranžna vzvratna ogledala, enake barve pa so še meglenke modela Ibiza. Senčno oranžni bodo tudi okvir radia, ohišje menjalnika, volan in šivi na ročni zavori. Obloge vrat bodo na voljo v ledeno kovinski barvi, prav tako sredinska konzola (samo pri modelu Arona).

Ta dva modela bosta na voljo v čisto novi barvi: magnetno siva. Peterico barv bodo dopolnile: senčno oranžna, urbano srebrna, polnočno črna in nevadsko bela. Arona Beats bo na voljo v treh dvobarvnih izvedbah s karoserijo v nevadsko beli barvi in streho v polnočno črni, senčno oranžni ali v barvi magnetno siva .

Premium zvočni sistem BeatsAudio, ki dopolnjuje modela Ibiza Beats in Arona Beats, vključuje 12-kanalni 300-vatni ojačevalnik, digitalni signalni procesor in 7 vrhunskih zvočnikov: dva visokotonska zvočnika v A-stebričkih in dva nizkotonska zvočnika v sprednjih vratih, dva širokopasovna zvočnika zadaj in integrirani globokotonski zvočnik v rezervnem kolesu.

SEAT Ibiza Beats bo na voljo v treh izvedbah z bencinskim in treh z dizelskim motorjem. Ponudba bencinskih motorjev bo obsegala motor 1.0 MPI s 75 KM, nadalje 3-valjni motor 1.0 TSI s 95 ali 115 KM. Vsi bencinski motorji bodo na voljo z ročnim menjalnikom, izvedbo s 115 KM pa bo mogoče kombinirati z DSG-menjalnikom z dvojno sklopko. Ponudba dizelskih motorjev za model Ibiza Beats bo obsegala motor 1.6 TDI z močjo 80, 95 in 110 KM. Ti dizelski motorji so na voljo z ročnim menjalnikom; izvedbo s 95 KM pa je mogoče kombinirati s 7-stopenjskim DSG-menjalnikom.

Osnovni bencinski motor za model Arona Beats je motor 1.0 TSI s 95 KM, kombiniran s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom. Naslednja izvedba je motor 1.0 TSI s 115 KM v kombinaciji s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali 7-stopenjskim DSG-menjalnikom z dvojno sklopko.

V ponudbi dizelskih motorjev bo učinkoviti in zanesljivi motor 1.6 TDI na voljo z močjo 95 in 115 KM. Izvedba s 95 KM nudi možnost kombinacije s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom ali 7-stopenjskim DSG-menjalnikom, izvedba s 115 KM pa s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom.

Ibiza Beats in Arona Beats bosta na trgu v zadnjem četrtletju leta 2018.