Pomembno obvestilo

Zaprtje salonov

23.12.2020

Dragi kupci,

skladno z odlokom Vlade RS vam sporočamo, da bodo zaradi epidemije koronavirusa naši prodajni saloni pooblaščenih trgovcev SEAT ponovno zaprti od 24. decembra 2020 do 29. januarja 2021.

V tem času vas vabimo, da si na naši spletni strani ogledate ali sestavite svoje sanjsko vozilo, s katerim boste v letu 2021 zapeljali na svetlo stran ceste. Prav tako pa bo kljub vsem še vedno mogoča izdaja že naročenih vozil strankam, nemoteno pa bodo potekale tudi registracije. 

Servisne delavnice zagotavljajo nujne servisne storitve

Med 24. decembrom 2021 in 29. januarjem 2021 naši servisi delujejo v zmanjšanem obsegu, vendar zagotavljajo nujne servisne storitve vsem, ki jih boste potrebovali. Seveda v skladu z upoštevanjem vseh omejitev in varnostnih priporočil.

Kljub temu pa vas prosimo, da v tem času, v primeru tehničnih težav oziroma nujno potrebnih servisnih del, najprej po telefonu pokličete svojega pooblaščenega serviserja in se z njim dogovorite o potrebnih naslednjih korakih za zagotovitev nujnega popravila.

Ne-nujne storitve, ki ne vplivajo na varnost in uporabo vozila, naši servisi skladno z odlokom vlade do nadaljnjega ne smejo izvajati.

Vaš SEAT