Pomembno obvestilo

Ponovno odprte servisne delavnice v devetih regijah

25.01.2021

Dragi kupci,

skladno z odlokom Vlade RS vam sporočamo, da so od 23. januarja naprej, v devetih statističnih regijah, naši servisni saloni ponovno v celoti odprti in delujejo po običajnem delovnem urniku.

Servisne delavnice SEAT so v celoti odprte v osrednjeslovenski, podravski, gorenjski, obalno-kraški, koroški, zasavski, primorsko notranjski, pomurski in savinjski regiji. V preostalih statističnih regijah pa servisi še naprej opravljajo le nujne servisne storitve, potrebne za varno vsakdanjo uporabo vozila.

Pred obiskom servisne delavnice vas prosimo, da najprej po telefonu pokličete svojega pooblaščenega serviserja in se z njim dogovorite o obisku in potrebnem servisu.

Zaradi epidemije koronavirusa  naši prodajni saloni pooblaščenih trgovcev SEAT zaenkrat še naprej ostajajo zaprti v vseh regijah, kljub temu pa je v tem času še vedno mogoča izdaja že naročenih vozil strankam, nemoteno pa bodo potekale tudi registracije. 

V tem času vas vabimo, da si na naši spletni strani ogledate ali  sestavite svoje sanjsko vozilo, s katerim boste v letu 2021 zapeljali na svetlo stran ceste.

Vaš SEAT