SEAT XPERIENCE

SEAT Tarraco z novim nivojem opreme XPERIENCE dopolnjuje možnosti velikega SUV-ja

05.01.2023
  • Nivo opreme XPERIENCE dodaja novo oblikovano mat kromirano prednjo masko in dodatna 20-palčna aluminijasta platišča Machined.
  • Notranjost tega velikega SUV-ja je opremljena z oblazinjenjem Dinamica in okrasnimi šivi na sredinskem naslonu za roke in naslonu na vratih.
  • Nove barve in dizajni dodatkov poudarijo estetiko, kar daje notranjosti SEAT Tarraca nov videz in občutek.
  • Ponudba SUV-jev je dopolnjena z nivojem opreme XPERIENCE: Arona, Ateca in Tarraco so na voljo s tem nivojem opreme.

SEAT še naprej širi svojo ponudbo in omogoča še več možnosti, da izpolni zahteve kupcev. Vodilni SUV znamke, SEAT Tarraco, je sedaj opremljen z nivojem opreme XPERIENCE, s čimer se je ponudba SUV-jev s to možnostjo še dopolnila.

Nov nivo opreme XPERIENCE prinaša prenovljen videz zunanjosti in notranjosti največjega SUV-ja znamke SEAT ter vodilnemu modelu dodaja novo možnost izbire.


Zunanjost SEAT Tarraca XPERIENCE je obogatena s sveže oblikovano mat kromirano prednjo masko in novimi dodatnimi 20-palčnimi aluminijastimi platišči Machined v barvi Nuclear Grey, ki poživijo videz SUV-ja in krepijo njegovo zunanjo podobo.

V notranjosti je SEAT Tarraco XPERIENCE opremljen z oblazinjenjem Dinamica, tkanino iz mikrovlaken, ki združuje trpežnost in vizualno privlačnost - popolna rešitev za notranjost, ki mora zagotavljati vsakodnevno praktičnost in brezčasno privlačnost - ter novimi sodobnimi okrasnimi šivi na sredinskem naslonu za roko in naslonih na panelih vrat.

Videz SUV-ja je v notranjosti še dopolnjen z novim dizajnom dodatkov na panelih vrat. Poleg tega so dodani novo oblikovani vložki za armaturno ploščo in posebne barve za druge dodatke v notranjosti. In nenazadnje je prag vrat sedaj osvetljen z napisom XPERIENCE. 
Nivo opreme XPERIENCE nadomešča opremo XCELLENCE in dopolnjuje linijo SUV-jev znamke SEAT: Arona, Ateca in Tarraco so na voljo z nivojem opreme XPERIENCE.

SEAT Tarraco XPERIENCE je zasnovan in razvit v Barceloni, na sedežu družbe SEAT v Martorellu, izdelujejo pa ga v Wolfsburgu. Na voljo je s petim ali sedmimi sedeži ter z različnimi pogonskimi sklopi, njegova proizvodnja pa poteka od lanskega julija.