Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Ženeva 2016

Novi SUV - SEAT Ateca

03.01.2016

Trenutek, ki so ga vsi pričakovali, je tukaj. Po dolgem čakanju smo SUV predstavili na avtosalonu v Ženevi. Nova SEAT Ateca. Upravičeno velja za naš najpomembnejši model in nas uvršča med resne konkurente na trgu vozil SUV.

Ostre linije in krivulje se opirajo na dizajn SEAT Leona ter nudijo pogled v prihodnost znamke SEAT. Višina Atece nudi dovolj dodatnega prostora in udobja v notranjosti.

Dodatno k prostoru in udobju ima Ateca kakovostno oblazinjenje in usnjen volan ter usnjeno prestavno ročico. Notranjost ni samo udobna, temveč jo lahko z osmimi različnimi barvami prilagodite osebnemu vzdušju.

SEAT Ateca je tudi opremljena z najsodobnejšo tehnologijo. Gumb Driving Experience za izbiro voznih profilov SEAT Drive Profile ali brezžična polnilna postaja (indukcijska polnilna enota). Tudi senzor za mrtvi kot vključno z asistenco za odparkiranje vam olajša vsakdanjik v avtu.

Pravo zabavo nudi 8 palcev velik zaslon na dotik navigacijskega sistema vključno z vmesnikom SEAT Full Link. Razen tega ima Ateca kamero za pogled od zgoraj in parkirni sistem s krmilno avtomatiko, s katerima postane parkiranje otročje lahko. S senzorji krmiljena vrata prtljažnika, sistem KESSY in ogrevanje mirujočega vozila zaokrožujejo ponudbo komfortnih sistemov.

Varčni in istočasno zelo zmogljivi motorji so tudi pri SEAT Ateci samoumevni.

SEAT Ateca bo na avtosalonu v Ženevi gotovo poskrbela za razgovore.