Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Ženeva 2015

SEAT na ženevskem avtosalonu 2015

03.02.2015

Ženevski avtosalon se je zaključil. 10 razburljivih dni v Švici. SEAT je z razkritjem konceptnega vodila 20V20 navdušil obiskovalce: številni oboževalci in radovedneži so bili navdušeni nad obiskom razstavnega prostora SEAT. Z veseljem smo vas pozdravili - nasvidenje do naslednjega leta!

Konceptno vozilo SEAT 20V20
Brezhibna zunanjost. Temperamentna duša.

Konceptno vozilo SEAT 20V20, špansko "Veinte Veinte", predstavlja odlično združitev nepozabne športnosti, raznolikosti in moči.

Zunanjost.
Zelo vpadljiva zunanjost je podobna energični postavi atleta: sprednji del z X-motivom kot ponavljajočim oblikovalskim elementom, natančni detajli in dovršena karakterna linija se združijo v dinamično silhueto. Vsi elementi skupaj delujejo harmonično, da bi ustvarili izjemni dizajn, ki prepriča s samozavestjo in suverenostjo.

Notranjost.
Kombinacija športne zmogljivosti in prefinjene natančnosti se odraža tudi v notranjosti. Ravna dinamična karakterna linija omogoča veliko prostora in zelo kakovosten ambient, v katerem je ohranjen prijeten občutek stabilnosti in varnosti terenskega vozila.

Tehnologija.
Zaradi inovativnih informacijskih in komunikacijskih tehnologij model 20V20 enakovredno združuje inteligenco z revolucionarnim dizajnom. Krmilna enota z možnostjo individualizacije služi kot komunikacijski vmesnik v notranjosti vozila ter povezljivost in tehnologijo brezhibno integrira v športni in raznoliki dizajn.


Novi SEAT Leon ST CUPRA
Prvi karavan družine CUPRA s prostornino prtljažnika 1.470 litrov in DSG-menjalnikom ter s 206 kW (280 KM) v 6 sekundah pospeši na 100 km/h (poraba neosvinčenega super goriva pri kombinirani vožnji: 6,8 l/100 km; izpusti CO₂, pri kombinirani vožnji: 158 g/km; razred učinkovitosti CO₂: D)*. Posebna aluminijasta platišča intenzivirajo to edinstveno izkušnjo.

Tako variabilna je lahko športnost.
Športni sedeži nudijo pri vsaki vožnji popolno podporo, stekleno panoramsko strešno okno poudarja občutek prostornosti - vendar pa Leon ST CUPRA postane edinstven zaradi prostornine prtljažnika, ki se z enim samim pritiskom na gumb poveča na 1.470 litrov; s tem je Leon najboljši v svoji kategoriji.

Zmogljivost, ki ima kaj pokazati.
Avtomatsko uravnavanje razdalje prilagodi hitrost in razdaljo Leona ST CUPRA prometu pred vozilom. Z LED-žarometi pa je podnevi in ponoči pred vami brezhibno osvetljeno cestišče. Preprosto briljantno.

Na slikah je prikazana dopolnilna oprema. Navedena oprema je na voljo odvisno od modela in izvedbe modela.


SEAT Leon CUPRA; poraba goriva pri kombinirani vožnji 6,8 l/100 km; izpusti CO₂ pri kombinirani vožnji 158 g/km.*

* Navedene kombinirane vrednosti so bile izmerjene s predpisanimi postopki (VO(ES)715/2007 v trenutno veljavni različici). Navedeni podatki se ne nanašajo na posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni primerjavi med različnimi tipi vozil. Poraba goriva in emisije CO₂ niso odvisne samo od tega, kako učinkovito vozilo izkorišča gorivo, temveč tudi od obnašanja pri vožnji in drugih netehničnih dejavnikov.