Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Pariz 2014

Pregled Avtosalona v Parizu

03.01.2015

Tudi na enem najpomembnejših sejmov vozil na svetu, na avtosalonu v Parizu, smo v tem letu ponovno sedeli v prvi vrsti. Prvič zraven: SEAT Leon X-PERIENCE, naš najnovejši model, je slavil svetovno premiero. Poleg Leona v videzu terenca smo pokazali tudi druge modele, kot sta SEAT Leon CUPRA 280 ali SEAT Ibiza, ki je slavila svoj 30. rojstni dan. Skoraj tri tedne smo navduševali medije, strokovne obiskovalce in navdušence za avtomobile z vznemirljivimi dogodki in tehnologijami na dotik.

NOVI SEAT LEON X-PERIENCE - PRVI LEON V VIDEZU TERENCA

Vozna dinamika, varnost in udobje na vseh terenih - tudi tam, kjer ni prevoznih poti. SEAT Leon X-PERIENCE je odličen sopotnik za vsako dogodivščino. Da se vam pri tem ne bi bilo treba čemu odpovedati, nudi vam in vaši prtljagi res veliko prostora. Doživite moč, ekskluzivni dizajn in prostornost novega SEAT Leona X-PERIENCE v mestu, na terenu ali kjerkoli drugje, kamor vas popelje želja po dogodivščinah.

Karakterna linija, značilna za Leona ST in dodatno poudarjena z elementi Offroad, se s sodobno, plemenito optiko združuje v izjemno celoto. Robustnost sreča eleganco, priročnost sreča odličnost: preprosto vozilo, ki se ne izogiba nobenega cestišča - in pri tem izvede vznemirljiv nastop.

Tudi notranjost novega modela SEAT Leon X-PERIENCE v celoti prepriča. Tu najdete vse za sodobno in tudi estetsko notranjost: prvovrstno opremo, sodoben dizajn, zelo kakovostne materiale in primernost za vsakdanjik brez primere. Skupaj z najsodobnejšimi tehnologijami tako nastane prostor, v katerem se vsakdo dobro počuti.

Na slikah je prikazana dopolnilna oprema. Navedena oprema je na voljo odvisno od modela in izvedbe modela.


SEAT Leon CUPRA; poraba goriva pri kombinirani vožnji 6,8 l/100 km; izpusti CO₂ pri kombinirani vožnji 158 g/km.*

* Navedene kombinirane vrednosti so bile izmerjene s predpisanimi postopki (VO(ES)715/2007 v trenutno veljavni različici). Navedeni podatki se ne nanašajo na posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni primerjavi med različnimi tipi vozil. Poraba goriva in emisije CO₂ niso odvisne samo od tega, kako učinkovito vozilo izkorišča gorivo, temveč tudi od obnašanja pri vožnji in drugih netehničnih dejavnikov.