Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Ženeva 2016

Vrhunci znamke SEAT iz Ženeve

03.21.2016

Po skoraj dveh tednih številnih vznemirljivih predstavitev se je 86. avtosalon v Ženevi 13. marca 2016 zaključil. Eden vrhuncev znamke SEAT je bila svetovna premiera prvega SUV-ja znamke SEAT - SEAT Atece.

V ženevskem kongresnem centru Geneva Palexpo je Luca de Meo, novi predsednik uprave znamke SEAT, obiskovalcem, polnim pričakovanj, predstavil novi model SEAT Ateca. Dolgo pričakovana svetovna premiera prvega modela SUV se je premaknila v središče enega najbolj priznanih avtosalonov na svetu. Poleg SEAT Atece se je v središču pozornosti znašel še en model: SEAT Alhambra 20th Anniversary.

SEAT Ateca je opremljena z najsodobnejšimi tehnologijami znamke SEAT. Poleg gumba Driving Experience za udobno upravljanje športni SUV navdušuje z inovativno asistenco za zastoje in enoto Connectivity Box za brezžično polnjenje pametnega telefona. Urbani pustolovec ima vse, kar potrebujete za odkrivanje in ležernejše doživljanje vsakdanjika iz nove perspektive.

Luca de Meo o SEAT Ateci: "SEAT Ateca bo imela bistveno nalogo, da podobo znamke ponese korak naprej. Oskrbuje podsegment modelov SUV, ki je v Zahodni Evropi v zadnjih letih stalno naraščal."

Dr. Matthias Rabe, vodja oddelka ta raziskave in razvoj pri znamki SEAT S.A, je dodal: "SEAT Ateca jasno odseva naš oblikovalski jezik in kaže svoj jasen razvoj. Že na prvi pogled je mogoče prepoznati značilni dizajn SEAT, ki je bil prilagojen za modele SUV. Pri tem smo dokazali pravo obrtno umetnost. Vsako podrobnost smo ustvarili s kar najvišjo natančnostjo in s posebno strastjo za popolno kakovost."

SEAT Ateca je bila izdelana po vzoru SEAT Leona. Ostre linije oblikujejo močno zunanjo podobo. Prvi SUV znamke SEAT je brez dvoma sporočilo za prihodnost ter bo poleg SEAT Leona in SEAT Ibize tretji nosilni steber znamke.

Po dveh uspešnih desetletjih najprostornejši model SEAT vseh časov slavi dvajset let. Primeren posebni model SEAT Alhambra 20th Anniversary je v Ženevi navdušil obiskovalce. Pri teh vrhuncih opreme to ni nenavadno: 17-palčna aluminijasta platišča v črni barvi z visokim sijajem, ksenonski sprednji žarometi, zatemnjena stekla zadaj in na straneh ter velikopotezno panoramsko strešno okno odlikujejo to vozilo s sedmimi sedeži. Notranjost navduši s kombinacijo izredne elegance in izjemne uporabne vrednosti. Zaradi najsodobnejših tehnologij, kot je povezljiv vmesnik Full Link, ter kar največjega udobja zahvaljujoč oblazinjenju Alcantara in športnim sedežem z masažno funkcijo za voznika in sovoznika je SEAT Alhambra 20th Anniversary popoln družinski enoprostorec.

Poleg vznemirljivih premier modelov SEAT Ateca in SEAT Alhambra 20th Anniversary je Luca de Meo ponovno predstavil še vedno pozitivne številke prodaje, ki zdaj že v tretjem letu stalno naraščajo.

Pod črto je bil 86. avtosalon v Ženevi za SEAT popoln uspeh. Seveda zahvaljujoč izjemni svetovni premieri nove SEAT Atece. V tem letu sledijo še trije dodatni pomembni avtosaloni - in tudi tam lahko pričakujete vznemirljive predstavitve iz družine SEAT, zaradi katerih se splača slediti našim novostim. Z veseljem vas pričakujemo.