Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Aktualno

Sodelovanje prihodnosti

09.07.2016

 SEAT in Conector sta združila moči, da bi na avtomobilski trg za industrijo in mobilnost uvedla poseben program "Accelerator". Program SEAT "Accelerator by Conector" bo podpiral pet zagonskih podjetij.  Mladi podjetniki bodo prejeli podporo in pomoč ustrezne znamke.

S stalnim spodbujanjem inovacij v avtomobilskem sektorju bi naj to partnerstvo pri tem podpiralo tiste mlade podjetnike, ki bodo v prihodnosti poiskali nove rešitve za avtomobilsko industrijo in mobilnost.

Predsednik SEAT Luca de Meo: "Partnerstva, kot smo ga sklenili s Conectorjem, so zelo pomembna za prihodnost in naše vizije. Novo in spreminjajočo ekonomijo je mogoče razumeti le tako, da sodelujemo z drugimi partnerji in platformami. Novi in rastoči start-upi nam omogočajo, da izmenjujemo znanje in imamo dostop do najboljših talentov. S tem krepimo nadaljnji digitalni razvoj znamke SEAT."

 

 

Carlos Blanco, soustanovitelj podjetja Conector, pravi: "Dogovor med znamko SEAT in podjetjem Conector krepi naša prizadevanja in kaže, da se posli vedno bolj odvijajo v digitalnem svetu. Tovrstni skupni programi predstavljajo izvrstno podporo za podjetja, ki skrbijo za nadaljnji digitalni razvoj, da bi pridobila nove vtise za nove tehnološke rešitve."

"SEAT Accelerator" podjetja Conector bo podpiral podjetja, ki imajo poslovni model, ki vključuje avtomobilsko panogo, mobilnost in logistiko. Vse projekte mora predlagati uveljavljeno podjetje, projekti pa morajo biti tudi merljivi in mednarodno uporabni. Poleg tega mora biti produkt ali storitev že na trgu, prav tako je treba trenutno zmogljivost dokazati z različnimi statističnimi podatki. Razen tega mora biti to ekipa s polnim delovnimi časom in vodjem ekipe.

Vloge za program "Accelerator" sprejemamo od 19. julija do 19. septembra. Podjetja, ki želijo oddati vlogo, lahko to storijo na www.conector.com/seat.

Komisija, ki je sestavljena iz menedžerjev SEAT in partnerjev Conector, bo te projekte in podjetja izbrala ter jih prestavila na dogodku "Dan start-up podjetij".

Izbrana podjetja bodo pet mesecev preživela v centrali SEAT v Martorellu ter tam pripravljala strategije za rast in prodajo. Poleg tega vas bo podpiralo partnersko podjetje, prejeli boste stalna šolanja in si ogledali enega najboljših podjetniških sistemov v državi.

Program "Accelerator" bomo zaključili z dnevom predstavitev. To bo dogodek, na katerem bodo mladi podjetniki svoje projekte predstavili vodilnim podjetjem in investitorjem tveganega kapitala. Poleg tega obstaja možnost določitve zelo zgodnjih sinergij med zagonskimi podjetji in znamko SEAT.

SEAT "Accelerator" podjetja Conector je prvi skupni program partnerstva med podjetjema "Talent Republik" in Conector za spodbujanje nadaljnjega digitalnega razvoja velikih kooperacij.