Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Pariz 2016

Od 1. do 16. oktobra 2016

09.12.2016

Dogodek, ki ga oktobra ne smete zamuditi, je pariški avtosalon. Od 1. do 16. oktobra se bo sejem odvijal na pariškem razstavišču Expo Porte de Versailles, kjer bodo najbolj znane avtomobilske znamke predstavile najnovejše in največje inovacije v avtomobilski industriji.

Po svetovni premieri novega modela SEAT Ateca na avtosalonu v Ženevi na začetku leta imate zdaj možnost, da se še bolj približate našim vizijam sodobnega SUV-ja - na prvi predstavitvi nove SEAT Atece Xcellence.

Kot vedno bo razstavni prostor znamke SEAT s skupino Volkswagen v hali 4. Razstavni prostor se to leto osredotoča na digitalizacijo znamke, predstavitev najnovejših inovacij znamke SEAT ter nove izkušnje z uporabo inovativne in inteligentne tehnologije.

SEAT Ateca bo zvezda razstavnega prostora in bo pokazala, kako spretno lahko tehnologija izboljša doživetje vožnje. Obiskovalci bodo imeli priložnost, da doživijo Barcelono na popolnoma nov način.

Zunanji razstavni prostor, kjer bodo predstavljene tri različne izvedbe nove SEAT Atece, bo ob glavnem vhodu dogodka. Ta prostor vam bo v središču Pariza pokazal delček Barcelone. Slogan Ustvarjeno v Barceloni bo osrednja točka, ki bo obiskovalcem nudila izjemen pogled na mesto.

Z vso to vznemirljivo tehnologijo na dogodku in možnostjo, da resnično stopite v stik z vizijami znamke SEAT za sodobne SUV-je, pariški avtosalon to leto res predstavlja dogodek, ki ga nikakor ne smete zamuditi. Udeležite se ga skupaj z nami!