Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Pariz 2016

Okus Barcelone v Parizu

10.03.2016

SEAT je že prispel na razstavni prostor v Paris Expo v Porte de Versailles. Z znamko SEAT pa prihaja tudi ščepec prekrasne Barcelone. 
 
Barcelona, mesto, v katerem je bila zasnovana, je bila navdih za novo SEAT Ateco. Zato je zagotovo primerno, da obiskovalcem letošnjega Pariškega salona dopustimo vpogled v ta navdih. Na našem razstavnem prostoru, ki je lociran na samem vhodu v Paris Expo, vam tako ponujamo možnost, da poskusite nadvse okusno špansko hrano, ki smo jo prinesli naravnost iz glavnega mesta Katalonije. 
 
Poleg tega boste obiskovalci takoj prepoznali razstavni prostor, okrašen z barvitimi ploščicami, ki so značilne za Barcelono ter takoj začutili poseben občutek, ki ga dobi obiskovalec Barcelone, takoj ko stopi v mesto. 

Seveda, osrednji oder zavzema nova SEAT Ateca, še posebej boste spoznali SEAT Ateco Xcellence. Ta model je krasi najnovejša tehnologija in vrhunska kakovost izdelave. Tako bodo imeli vsi obiskovalci edinstveno priložnost spoznati naš najnovejši urbani SUV v živo.

Če vas torej mika spoznati duh Mediterana v Mestu luči, vas vabimo, da se sprehodite do razstavnega prostora znamke SEAT, kjer vam bomo pokazali vse, kar vam ponuja naše mesto, vključno s SEAT Ateco. Če slučajno ne boste utegnili obiskati salona, nas spremljajte na družabnih omrežjih.