Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Pariz 2016

Izkušnja SEAT 4D

09.29.2016

Pariški salon je pripravljen na vznemirljiv začetek. Znamka SEAT se skupaj z ostalimi velikimi imeni avtomobilske industrije predstavlja na Paris Expo v Porte de Versailles. Tu nismo le zato, da pokažemo, kaj delamo letos, temveč tudi, da predstavimo, kaj nas čaka v bližnji prihodnosti. 

SEAT stalno razvija nove inovacije in prestavlja meje z razvojem nove in uporabne tehnologije, ki bo prav tako prikazana na letošnjem Pariškem salonu. Mnoge od teh inovacij lahko že preizkusite v vozilih kot je nova SEAT Ateca, a da bi našim strankam zares ponudili možnost okusiti prihodnost, jim omogočamo edinstveno SEAT 4D izkušnjo (SEAT 4D Experience).

Na razstavnem prostoru SEAT, tik ob glavnem vhodu Port de Versailles, lahko obiskovalci izkoristijo priložnost in prednosti BitBrain tehnologije. Obiskovalcem nudimo možnost, da konfigurirajo model SEAT Ateca, in sicer brez uporabe rok ali glasu. Da, vaše popolno vozilo lahko konfiguriramo le z enostavnim merjenjem mentalnega stimulusa.

Nikakor ne zamudite teh vznemirljivih novih izkušenj. Prav tako pa ne skrbite, če salona ne morete obiskati ... vsem edinstvenim doživetjem boste lahko sledili na naših družabnih omrežjih.