Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

SEAT in Amazon.fr združujeta sile

Edinstvena nakupovalna izkušnja

10.13.2016

SEAT, ustvarjalec inovacij v dizajnu in avtomobilski industriji, in Amazon.fr, najbolj priljubljena francoska maloprodajna znamka, sta združila moči, da bi v Franciji ponudila edinstveno zasnovo: naročite svoje vozilo neposredno na spletni strani Amazon.fr in ga prejmite v roku 72 ur na dom. SEAT in Amazon.fr uvajata preprosto, hitro shemo, ki se osredotoča na pričakovanja stranke: #DeliveryToEnjoy, edinstveno sodelovanje v Franciji, s kombinacijo znanj dveh znamk na posebni strani.

Kupci vozil brskajo po spletu


94 % kupcev, ki razmišljajo o nakupu vozila, brska po spletu. Potrošniki pričakujejo, da bodo znamke ponudile preproste ponudbe z edinstveno podporo. Zato sta SEAT in Amazon.fr združila moči.

Petnajst enot modelov omejene serije Mii by Mango, ki so na voljo na spletni strani Amazon.fr, nudi edinstveno opremo, ki je bila razvita v sodelovanju s podjetjem Mango. Serija vključuje posebne zunanje elemente v odtenkih glamurozne bež barve, intenzivne črne barve in atomsko sijajne barve s 15-palčnimi temno sivimi platišči v kombinaciji z žametnimi zunanjimi vzvratnimi ogledali. V notranjosti so oblazinjenje v ekskluzivni črni Alcantari z bež poudarki, usnjen volan in usnjena prestavna ročica ter priročen kavelj za torbice na sovoznikovem predalu. Gre za elegantno urbano vozilo z dodatkom sloga za vsakodnevna potovanja.

Preprosta nakupovalna izkušnja

Kupci lahko eno izmed petnajstih ekskluzivnih enot rezervirajo s pologom 500 EUR na strani Amazon.fr. Nato se jim oglasi svetovalec znamke SEAT, ki preveri, da ima kupec veljavno vozniško dovoljenje, zaključi nakup in potrdi način plačila preostanka vsote. Po potrditvi podatkov stranke in izvedbi transakcije se uredi dostava na dom stranke v roku 72 ur, nadzira pa jo pooblaščeni partner SEAT, ki je v bližini strankinega doma.

S tem dogovorom SEAT nudi edinstvene in stalne storitve, tako da ponudi prodajno silo in omrežje za vzdrževanje vozila. Združevanje moči za sodoben dostop za stranko.

Kampanja #DeliveryToEnjoy je bila ustvarjena, da bi izboljšali nakupovalno izkušnjo za vozila znamke SEAT - s ponudbo 100-odstotne spletne izkušnje, hitro dostavo in poenostavljenim plačilom.