Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
Podjetje

SEAT Slovenija

Porsche Slovenija d.o.o. , uvoznik vozil SEAT

Porsche Slovenija d.o.o. , uvoznik vozil SEAT
Bravničarjeva 5
1000 Ljubljana

Tel. +386 (0)1 582 51 00
Faks +386 (0)1 582 51 04
E-naslov: info(kwfat)seat(kwfdot)si 

Porsche Slovenija je generalni uvoznik in zastopnik za vozila znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT, Volkswagen GV in Porsche v Sloveniji. Smo hčerinsko podjetje avstrijskega koncerna Porsche Holding, ki ima sedež v Salzburgu.

Že vrsto let uspešno sooblikujemo dogajanje na slovenskem avtomobilskem trgu. Naši začetki segajo v leto 1993, ko je podjetje s takratnim imenom Porsche Inter Auto, d.o.o. začelo z dejavnostjo uvoznika vozil znamk Volkswagen in Audi. V naslednjih letih so se pridružila še vozila znamke SEAT, Porsche in Škoda. Leta 1996 se je podjetje preimenovalo v Porsche Slovenija d.o.o., ki se danes uvršča v sam vrh slovenskih avtomobilskih podjetij.

POOBLAŠČENI PARTNERJI
Prodaja vozil avtomobilskih znamk podjetja Porsche Slovenija poteka preko mreže pooblaščenih partnerjev, ki zagotavljajo tudi celostno oskrbo z originalnimi rezervnimi deli in avtomobilsko opremo ter opravljajo široko paleto servisnih storitev. Odlično organizirana in vrhunsko usposobljena mreža pooblaščenih prodajalcev in pooblaščenih serviserjev po vsej Sloveniji je zagotovilo za profesionalno delo, kakovost in zaupanje

POSLOVNA FILOZOFIJA
Trdno smo prepričani, da je mobilnost osnova za nadaljnjo rast - osebno in tudi poslovno. Naše poslanstvo zato vidimo v zagotavljanju vrhunske mobilnosti. Z edinstvenimi izdelki in odličnimi storitvami želimo doseči, da naše stranke niso le zadovoljne, temveč da so navdušene. S posluhom za njihove potrebe ter z znanjem, kreativnostjo in strastjo pri iskanju primernih rešitev ustvarjamo visoko stopnjo zaupanja in s tem temelj za zadovoljstvo naših strank. To je možno le, če navdušujemo tudi naše partnerje in sodelavce, kajti le na takšen način stranke čutijo, da celotna veriga deluje kot uigran orkester, ki ljubi svoje delo.

Odnosi z našimi pooblaščenimi partnerji temeljijo na dolgoročnem in plodnem sodelovanju, ki predstavlja prednost za obe strani. Ključnega pomena pri tem so odprt dialog, zanesljivost in poštenost. Smo zaupanja vreden partner, ki v ospredje vedno postavlja tudi človeškost.

Kot prizadeven delodajalec ustvarjamo pogoje za pozitivno in stimulativno vzdušje v podjetju, ki privlači in ohranja najboljše sodelavce. Z našim timskim delom dosegamo rezultate, na katere smo vsi ponosni in so odraz angažiranih in odgovornih sodelavcev. Njihovo znanje in izkušnje so naše največje bogastvo.

DRUŽBENA ODGOVORNOST
V slovenskem gospodarskem prostoru smo močno in uspešno podjetje. To nas zavezuje k odgovornemu ravnanju do okolja, v katerem delujemo in ki ga razumemo kot dinamično celoto, sestavljeno iz voznikov in njihovih sopotnikov, motoristov in kolesarjev ter pešcev.

V podjetju Porsche Slovenija smo prepričani, da je avtomobil za človeka in družbo koristen. Zaradi tega skušamo po svojih najboljših močeh prispevati k vsestranskemu razvoju družbe in vrhunski mobilnosti čim večjega kroga uporabnikov. S svojim delovanjem podpiramo tudi najrazličnejše kulturne, športne in humanitarne dejavnosti.

EKOLOGIJA
Zavedanje o varovanju skupnega življenjskega prostora zagotavlja človeku stabilno in prijazno prihodnost. Zato v podjetju Porsche Slovenija posebno pozornost posvečamo prav skrbi za okolje.

Vozila, ki jih zastopamo in prodajamo, so plod razvoja in uporabe najnovejših tehnologij za zmanjšanje emisij v okolje, gospodarno porabo goriva in dolgo življenjsko dobo. Izpolnjujejo vsa določila na področju ekologije in vztrajno stremijo k preseganju zakonsko predpisanih standardov.

Tudi pri vsakodnevnem delu gojimo spoštljiv in trajnostni odnos do narave, saj sta del naše filozofije tako ločevanje odpadkov in tudi varčna raba virov.