Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Obožujemo glasbo

Ponosni podporniki vsega, za kar vam je mar.

Glasba spremeni naš pogled na svet. Zato vam želimo ponuditi barvitejše melodije doma in v tujini.

Primavera Sound x SEAT

Obožujemo glasbo.

Primavera Sound in SEAT izhajata iz Barcelone, mesta, polnega strasti, ustvarjalnosti in odprtosti. Mesta, v katerem glasba oživi.

NOS Primavera Sound Porto

Dobre vibracije vam sledijo.

Smo ponosni partnerji portugalskega festivala NOS Primavera Sound, ki sonce in glasbo združuje s sproščenim vzdušjem Porta.

Lollapalooza

Glasba je univerzalni jezik.

Od Pariza do Berlina - željo po ustvarjalnosti lahko najdemo povsod po svetu. Festival Lollapalooza bo zaznamoval ta legendarna mesta.

Primavera Club

Ljubitelji glasbe, to je za vas.

Primavera Club v naše domače mesto Barcelona prinaša najpomembnejše glasbene trende. Podpiramo nove talente in vam pomagamo izboljšati glasbeno zbirko.

Radio Primavera Sound

Strast, ki jo lahko slišite.

Naše partnerstvo Primavera Sound še naprej raste ter vam z zagonom Radia Primavera Sound prinaša najboljšo glasbo in kulturno vsebino skozi vse leto.

Naš DNK

Najboljše v Barceloni.

To mesto živahne ustvarjalnosti nam je dalo navdih, da v svet festivalov vnašamo več barve. Skupaj z najboljšimi uličnimi umetniki sveta.