INOVACIJA

IDEJE, KI USTVARIJO RAZLIKO

Naša inovacijska moč je zmogljivost več kot 1.000 sodelavcev v tehničnem centru v Martorellu. V osrčju znamke načrtujemo, oblikujemo in razvijamo vozila - ter tako obujamo tehnologijo.

Tehnični center

Osrčje znamke SEAT

1
2
3
4
1
Tehnični center

Odprtje tehničnega centra leta 1975 v Martorellu, v bližini Barcelone, nam je omogočilo popolnoma neodvisna razvoj in proizvodnjo vozil. Tu se rojevajo inovativne ideje strastnih perfekcionistov - tu nastaja Technology to enjoy.

2
Oblikovalski center

Tu naši oblikovalci izpopolnjujejo notranjost in zunanjost vsakega vozila. Samo tako lahko zagotovijo, da ima vsak model res edinstven DNK.

3
Svetlobni tunel

Tu se glede na svetilno moč in enotnost testira vse, kar sveti: od zadnjih LED-luči in notranje osvetlitve do LED-žarometov.

4
Zvočni testi

Od motorja do zapiranja vrat naši inženirji podrobno preverijo vsako zvočno komponento - za celovito in prijetno akustiko vozila.

LED-ŽAROMETI

Briljantne inovacije

SEAT Leon je bil prvo vozilo v svojem razredu z LED-žarometi. Ti vam omogočajo vožnjo po brezhibno osvetljeni cesti, kot bi vozili pri dnevni svetlobi - ki tudi ne utrudi oči.

SIMULATOR

Vizualizirana popolnost

Napredna tehnologija omogoča virtualno ustvarjanje in sestavljanje vsakega dela vsakega modela. Tako lahko vozila izjemno natančno analiziramo in izpopolnimo, preden postanejo resničnost.

Povezljivost

Popolna povezava

Funkcija Preberi mi

Bodite obveščeni – ampak v udobju. Ne glede na to, ali gre za elektronsko pošto, sporočila, posodobitve računov Twitter ali Facebook: dovolite, da vam najnovejše informacije preprosto prebere funkcija Preberi mi.

SEAT DriveApp

Z aplikacijo SEAT DriveApp je zahvaljujoč tehnologiji MirrorLink™ čisto preprosto doživeti povezljivost. Z njo je mogoče priklicati posodobitve vremenskih napovedi in družbenih omrežij ali izboljšati vozne lastnosti s funkcijo Challenger.

CHALLENGER

Ta funkcija aplikacije SEAT DriveApp vas z igrivimi nalogami podpira pri tem, da izboljšate slog vožnje.

Tehnologija Full Link

Popolnoma povezljivi, popolnoma združljivi: s tehnologijo Full Link preprosto kot še nikoli povežite pametni telefon in vozilo – z vmesniki MirrorLink®, Android Auto® ali Apple CarPlayTM.

Osebno namizje

Namizje sistema Infotainment SEAT preprosto s pritiskom gumba individualizirajte s priljubljenimi aplikacijami in pripomočki.
VIRTUALNA TOVARNA

Digitalizirani čuti

Naši sodelavci uporabljajo napredne tehnologije, da se dobesedno z vsemi čuti virtualno potopijo v vozila, še preden postanejo resnična. Popolnoma se lahko prepustite njihovim izkušnjam in občutkom.

PASIVNA VARNOST

Preverjena zanesljivost

Tudi naši inženirji za pasivno varnost so strastni perfekcionisti. Zagotavljajo kar najboljšo zaščito pri vsaki vožnji - za potnike in druge udeležence v prometu.

Tu nastaja Technology to enjoy
Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu