KAKOVOST

POPOLNA EKIPA

Smo perfekcionisti in vemo, da velikokrat največjo razliko ustvari majhna podrobnost. Ker je ta podrobnost lahko res vsak element, zagotavljamo, da je vse kar najboljše kakovosti.

TOVARNA

Plešoči roboti

Vsak izmed naših 2.000 robotov v montaži vozil se premika popolnoma sinhrono ter zagotavlja kakovost in popolnost vozil. Pod budnim očesom zaposlenih delajo z natančnostjo, ki spominja na popolno koreografijo.

Vodenje linij

Edinstveno privlačen

V oblikovalskem procesu SEAT so majhne podrobnosti, ki naredijo veliko razliko: zato je vodenje linij naših modelov z dinamičnimi detajli in poudarki tako edinstveno kot vi. Za privlačno in individualno doživetje vožnje.

Proizvodnja vozil

Občutena kakovost

Smisel za podrobnosti

Tik preden vozilo zapusti tovarno, naši strokovnjaki vse natančno preverijo, od luči do blatnikov, od vrat do oken.

S kritičnim pogledom

Ko je karoserija dokončana in polakirana, naši strokovnjaki z izredno osredotočenostjo nadzirajo vgradnjo posameznih delov, da bi od začetka do konca zagotovili popolnost.

Z največjo previdnostjo

Ko je surova izdelava popolnoma zaključena, se karoserija poroči z vsemi mehanskimi komponentami. Najprej pa se karoserija konzervira z voskom, da so morebitne poškodbe skorajda nemogoče.

V varnih rokah

Tudi če pri znamki SEAT najsodobnejša tehnologija zagotavlja hitro in učinkovito proizvodnjo: gre za natančno in popolno ročno delo ljudi, ki iz naših vozil od aluminijastih platišč in vse do armaturne plošče naredijo nekaj posebnega.

Popolna pojava

Ko so posamezni deli karoserije izdelani s stiskalnico, jih na montažnem tekočem traku naši strokovnjaki za proizvodnjo sestavijo v model SEAT. Že v tem trenutku je mogoče prepoznati privlačno vodenje linij SEAT.

Strast v dovršenosti

Naši sodelavci v proizvodnji delajo ob pomoči najsodobnejših tehnologij, da bi dosegli pravo popolnost. Tako šele po montaži armaturne plošče, sedežev in preostale notranje opreme vstavijo vrata, da se preprečijo poškodbe.

Privzemanje oblike

Vsak naslednji korak v proizvodnem procesu je najpomembnejši: zato med vsemi stopnjami preverjamo kakovost od A do Ž. Šele na koncu karoserijo prelakiramo z ustrezno barvo in v tunelu kakovosti sledi končno preverjanje.
MODULARNI PREČNI SISTEM

Inteligentna proizvodnja

Vozila z enakim načinom izdelave si v skupini Volkswagen delijo osnovno strukturo: modularni prečni sistem istočasno zagotavlja učinkovitost in najvišje standarde kakovosti ter omogoča izvrstno razmerje med kakovostjo in ceno.

PREVERJANJE KAKOVOSTI

Preverjanje izboljšuje

Popolnost je rezultat treh stvari: trdega dela, strasti in skrbnosti. S tem prepričanjem izpolnjujemo najstrožja preverjanja kakovosti - in navdušujemo stranke.

NAGRADA LEAN AWARD

Odlična učinkovitost

Z nagrado Lean Award je SEAT leta 2013 prejel priznano odlikovanje za učinkovite proizvodne procese. S tem je bila tovarna v Martorellu nagrajena za inovacije in fleksibilnost.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu