Trajnost

TRAJNOST: PRIHODNOST SE ZAČNE ZDAJ

Z vsakim posameznim vozilom, ki ga razvijemo, prevzemamo odgovornost za okolje. Zato z resursi ne varčujemo le pri samih vozilih, temveč tudi pri njihovi izdelavi.

SEAT al Sol

Solarni sistem: SEAT al Sol

S površino 276.000 m2 imamo največjo solarno elektrarno v avtomobilski industriji - in s tem dve tovarni v eni: tovarno vozil in tovarno energijskih sistemov. Na ta način lahko izpuste CO2 na letni ravni zmanjšamo za 7.000 ton.

Odgovornost

Odgovornost: naslednja generacija

V preteklih 50 letih je več kot 2.500 mladih talentov uspešno opravilo izobraževalni program pri znamki SEAT Španija. V njem izkušeni tehniki predajajo svoje znanje naslednjim generacijam.

Certifikat Top Job

Certifikat Top Job: izvrstno delovno mesto

Svet znamke SEAT je poln številnih možnosti. Zato je bila podjetju SEAT Nemčija podeljena nagrada odličnega delodajalca. SEAT Španija je leta 2015 celo prejel nagrado za enega najboljših delodajalcev v državi.

Dodana vrednost

Gospodarnost: vrednosti z dodano vrednostjo

Naša okolju prijazna filozofija je več kot le lep sklep za boljši vtis. K ekološkemu je treba dodati še gospodarski pomen za regijo: SEAT Španija zaposluje 14.000 sodelavcev in več kot 56.000 dodatnih dobaviteljev ali ponudnikov storitev.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu