POREKLO

ZGODBE POSTANEJO ZGODOVINA

Naša zgodba se je začela pred več kot 60 leti - od takrat se zgodovina podjetja nenehno razvija: z milijoni doživetij v vsakem posameznem vozilu, ki za izdelamo.

SEAT 600

Narod v gibanju

SEAT 600 je leta 1957 spremenil industrijo in ljudi v Španiji: nenadoma je bila v gibanju in polna navdušenja za avtomobile celotna država. Še danes nekaj teh veteranov vidimo v akciji.

HANGAR A-122

Pred davnimi časi ...

V naši španski domovini obstaja tajno mesto s skrivnimi zakladi: Hangar A-122. V največji zbirki zgodovinskih raritet in konceptnih vozil SEAT vsako pripoveduje v celoti lastno zgodbo.

SEAT 1400

Prvi SEAT

SEAT 1400 v slikah

Leta 1953 je luč sveta ugledal prvi SEAT: velika, razkošna limuzina SEAT 1400. Z brezhibnim dizajnom je hitro postal ikona časa.

SEAT IBIZA

Rojstvo legende

S prvo generacijo SEAT Ibize so naši inženirji leta 1984 ustvarili mejnik - in znamka je postala mednarodno priznana. Z več kot 5 milijoni vozil je do danes ostala prva violina znamke SEAT.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu