ZMOGLJIVOST

VELIKO UŽITKA PRI VOŽNJI

Nikoli ne gre samo za hitrost. Temveč za to, da je vsako potovanje - dolgo ali kratko, hitro ali počasno - čisto veselje. To je cilj razvoja pri vsakem posameznem sestavnem delu naših vozil.

SEAT Sport

Vsak dan na zmagovalnih stopničkah

SEAT je znamka s športnim DNK-jem. To se zlasti kaže pri našem oddelku SEAT Sport: v tesnem sodelovanju s tehničnim centrom se rezultati z dirkalnih stez prenesejo neposredno v naše športne modele.

SEAT LEON CUP RACER

Lepa zver

Kot različica na osnovi modela CUPRA je SEAT Leon CUP RACER s ceste prišel na dirkaško stezo. Njegov štirivaljni motor s 330 KM in 6-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko izpolni vsa pričakovanja glede izjemne dinamike.

Kako Leon CUPRA postane Leon CUP RACER.

Kako Leon CUPRA postane Leon CUP RACER.

Leon CUPRA

Leon CUP RACER

SEAT LEON CUP RACER

Lepa zver

Kot različica na osnovi modela CUPRA je SEAT Leon CUP RACER s ceste prišel na dirkaško stezo. Njegov štirivaljni motor s 330 KM in 6-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko izpolni vsa pričakovanja glede izjemne dinamike.

MOTORJI

Popolna zmogljivost

Več vsega

Vsak model SEAT predstavlja edinstven občutek pri vožnji. Ne glede na to, ali gre za dolga potovanja ali kratke vožnje, sprostite se in uživajte v vsakem trenutku, ki ga preživite v svojem vozilu SEAT.

SEAT Leon CUPRA

Najmočnejše serijsko vozilo SEAT vseh časov: doživite moč 213 kW (290 KM) v modelu SEAT Leon CUPRA s 3 vrati, 5 vrati ali v izvedbi ST.

CUPRA

Doživite najintenzivnejši občutek pri vožnji: zahvaljujoč najmočnejšim motorjem SEAT vseh časov z 213 kW (290 KM) in s pospeškom od 0 do 100 km/h v samo 5,6 sekunde.

Aktivni izklop valjev ACT

S TSI-motorji 1.4 vključno z aktivnim izklopom valjev povečamo energijsko učinkovitost, ker ACT pri nizkem do srednjem številu vrtljajev izklopi dva od štirih valjev.

SEAT Ibiza EcoTSI

Izjemna moč in trajnostna zmogljivost Novi, do 81 kW (110 KM) močni EcoTSI-motorji poskrbijo za močno vlečno silo in povečano učinkovitost.
TEHNOLOGIJA 4Drive

4-krat močnejše

Več slik

Stalni štirikolesni pogon 4Drive s sklopko Haldex pete generacije zagotavlja stabilno in prijetno doživetje vožnje pri vseh cestnih in vremenskih pogojih.

OBREMENITVENI TESTI

Vozila na skrajnih mejah

Vozila testiramo v vseh voznih okoliščinah, da zagotovimo, da so res pripravljena na vse. Pri tem opravimo več kot 20.000 km - na krajih s temperaturami od minus 40 do plus 45 stopinj Celzija.

NÜRBURGRING

Lastnik rekorda

V rokah dirkača Jordija Genéja je SEAT Leon ST CUPRA z 280 KM pisal zgodovino: s časom kroga 7:58:12 - še stotinko hitreje od modela SC CUPRA eno leto prej - je postavil svetovni rekord za kompaktna vozila s sprednjim pogonom v legendarnem peklu Nürburgringa.

Odkrijte našo strast za popolnost
Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu