SEAT eXS powered by Segway

V nenehnem premikanju.

Okolju prijazen. Učinkovit. 100-odstotno električen. Z e-skirojem SEAT eXS powered by Segway vi določate pot.

Preprosta mobilnost

Nova svoboda

Svobodno vijuganje po mestnih ulicah. Lagodna vožnja v službo ali odkrivanje mesta.

Posebnosti

Mesto pripada vam

E-skiro SEAT eXS powered by Segway je učinkovita in okolju prijazna izbira za mobilnost v mestu. Kam se boste odpeljali najprej?

Dizajn in mobilnost

Ustvarjen za premikanje

Več varnosti

Varno na poti: Sprednje in zadnje LED-luči izboljšajo vidljivost v slabih svetlobnih pogojih, zaradi njih pa ste v prometu tudi bolj opazni. Z električnimi in mehanskimi zavorami boste varno in enostavno ustavili.

Več udobja

Samo letenje je lepše: Odbijači spredaj in zadaj ter velika, stabilna kolesa zagotavljajo, da ste lahko sproščeno na poti.

Več tehnike

Samo najboljše: LED-prikaz All-in-One med drugim prikazuje hitrost, energijo baterije in način za vožnjo, medtem ko z regulatorjem določate hitrost.

Aplikacija Ninebot-Segway App

Enostaven začetek. Enostavna vožnja.

Upravljajte svoj skiro neposredno z mobilnim telefonom z aplikacijo Ninebot-Segway App, ki je na voljo v spletnih trgovinah App Store (iOS) in Play Store (Android).

Dovoljena uporaba od: 14+
Najvišja hitrost: 25 km/h
Neto masa: 12,5 kg
Dimenzije: sestavljen: 102 x 43 x 113 cm, zložen: 113 x 43 x 40 cm
Baterija: 187 Wh
Najvišji vzpon: 10°
Največja teža voznika: 100 kg
Daljinsko upravljanje prek aplikacije: ne
Nadzor z aplikacijo: da
Bluetooth: da
Vodoodpornost: IP54
Moč: 300 W
Največji doseg*: pribl. 25 km
Velikost koles: spredaj: 20 cm, zadaj: 19,2 cm
Najdaljši čas polnjenja: 3,5 h
Vsebina embalaže: krmilni drog, okvir, pisna dokumentacija (navodila za uporabo, navodila za hiter zagon, garancijski list), 5 vijakov M4 z ravno glavo (en dodaten), inbus ključ M4, polnilnik baterije, torbica in zaponka
Dimenzije embalaže: 102,5 x 20,5 x 32,5 cm

* Povprečni doseg: testirano med vožnjo s polno močjo, 75 kg, 25 °C, 60 % najvišje hitrosti v povprečju na cesti.

Upoštevajte, da se pravila in predpisi za vožnjo z e-skiroji na javnih cestah med državami razlikujejo. Za več informacij in podatke o aktualni zakonodaji v svoji državi se obrnite na pooblaščenega partnerja SEAT.

SEAT eXS powered by Segway – pogosto zastavljena vprašanja

Kje lahko kupim e-skiro SEAT eXS powered by Segway?

E-skiro SEAT eXS powered by Segway je ekskluzivno na voljo pri vseh pooblaščenih partnerjih SEAT v Sloveniji (priporočena MPC 570,96 EUR).

Koliko načinov za vožnjo ima SEAT eXS powered by Segway?

SEAT eXS powered by Segway ima 3 načine: Sport, Normal in Eco (hitrostna omejitev). Športni način ima največjo moč in najmanjši doseg. Prikazan je z rdečim simbolom S. Normalni način, prikazan z belim simbolom S, nudi srednjo moč in deluje s srednjim dosegom. Način Eco sicer zagotavlja manjšo moč, vendar pa tudi največji doseg, zaradi česar je posebej primeren za začetnike. Način Eco je aktiven, ko ni prikazan noben simbol S.

Kako lahko spremenim način za vožnjo?

Za spremembo preprosto dvakrat pritisnete stikalo Power. Način za vožnjo se na armaturni plošči prikaže z rdečim ali belim simbolom S, v načinu Eco pa simbol ni prikazan.

Kako skiro sestavim ali znova zložim?

Za sestavljanje zloženega skiroja: Stopite na desko, držite ročaj in ga potisnite naprej. Ko slišite, da se zaskoči, je skiro pripravljen za vožnjo. Da bi skiro znova zložili: Ročaj povlecite nazaj, medtem ko hkrati stopite na stikalo in krmilno palico povlečete navzgor.

Kako lahko ponastavim geslo Bluetooth?

Za ponastavitev gesla držite električno zavoro in električno ročico za plin pritisnjeni ter hkrati pritisnite glavno stikalo, da skiro izključite. Pri ponovnem vklopu se geslo samodejno ponastavi.

Kako lahko naložim aplikacijo Ninebot-Segway App in kakšne so zahteve?

Aplikacija Ninebot-Segway App je na voljo za pametne telefone z androidnim operacijskim sistemom (Android 4.3 ali novejši) ali operacijskim sistemom Apple (iOS 8.0 ali novejši). Poleg tega je aplikacija združljiva z napravami iPhone, iPad in iPod touch. Aplikacijo Ninebot App lahko brezplačno prenesete iz spletnih trgovin Google Play Store in Apple App Store.