Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
SEAT Urbana vozila

Mesto po tvoje.

Urbane dogodivščine so na voljo v različnih oblikah in velikostih. S sedeža SUV-ja je razgled toliko boljši, kajti ko poznaš mesto, to postane tvoja last.

SEAT Arona

Tvoja Arona.

Koncert? Kava? Ne glede na to, kam se odpravljaš, si pot osvetli z LED-lučmi SEAT Arone. Tvoje mesto, tvoj slog. Zapelji se v slogu s SEAT Arono, ki je zdaj na voljo s prihrankom do 2.000 €1.

SEAT Ateca

Tvoja Ateca.

Od studia joge do kuharskega tečaja - digitalni kombinirani instrument SEAT Digital Cockpit v SEAT Ateci pokaže pot. Tako da lahko nadziraš svoje mesto. Nadziraj svoje mesto v SEAT Ateci, ki je zdaj na voljo s prihrankom do 4.000 €1.

 

SEAT Tarraco

Tvoj Tarraco.

Učenje deskanja? Učenje igranja kitare? SEAT Tarraco nudi do 1775 l prostora. V tvojem mestu omejitve ne obstajajo. Vozi se brez omejitev v SEAT Tarracu, ki je zdaj na voljo s prihrankom do 1.500 €1.

1Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja3 (permanentni kasko Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnica Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBONFAST19II.

3SEAT zavarovanje: permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1).

Slike so simbolične. Ponudba traja od 1. 12. 2018 do 31. 1. 2020 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. Izdaja maj 2019.