Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
SEAT Urbana vozila

Mesto po tvoje.

Urbane dogodivščine so na voljo v različnih oblikah in velikostih. S sedeža SUV-ja je razgled toliko boljši, kajti ko poznaš mesto, to postane tvoja last.

SEAT Arona

Tvoja Arona.

Koncert? Kava? Ne glede na to, kam se odpravljaš, si pot osvetli z LED-lučmi SEAT Arone. Tvoje mesto, tvoj slog. Zapelji se v slogu s SEAT Arono, ki je zdaj na voljo s prihrankom do 2.000 €1.

SEAT Ateca

Tvoja Ateca.

Od studia joge do kuharskega tečaja - digitalni kombinirani instrument SEAT Digital Cockpit v SEAT Ateci pokaže pot. Tako da lahko nadziraš svoje mesto. Nadziraj svoje mesto v SEAT Ateci, ki je zdaj na voljo s prihrankom do 4.000 €1.

 

SEAT Tarraco

Tvoj Tarraco.

Učenje deskanja? Učenje igranja kitare? SEAT Tarraco nudi do 1775 l prostora. V tvojem mestu omejitve ne obstajajo. Vozi se brez omejitev v SEAT Tarracu, ki je zdaj na voljo s prihrankom do 1.500 €1.

1Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja3 (permanentni kasko Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnica Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBONFAST19II.

3SEAT zavarovanje: permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1).

Slike so simbolične. Ponudba traja od 1. 12. 2018 do 31. 10. 2019 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Za modele SEAT LOCO velja 2 - letna garancija brez omejitve kilometrov. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.