Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
KOLEKCIJA SEAT

Oblika, funkcija, moda

Kolekcijo SEAT smo ustvarili, da bi življenjski slog znamke SEAT in Barcelone s ceste prenesli v vsak vidik vašega življenja. Če pokažete strast za volanom in to povežete z znamko SEAT, je na voljo široka paleta proizvodov, ki ima za vse razmere pripravljen ustrezen slog.

Navdušil vas bo bogat nabor atraktivne originalne dopolnilne opreme, dekorativnih elementov in drugih dodatkov SEAT. Izjemen design, detajli in barvne kombinacije s katerimi boste svoj slog izpopolnili do popolnosti, pri roki pa boste imeli vse kar potrebujete. Več na www.seataccesoriescatalogue.com/en/collection1.php. Vsi izdelki so dobavljivi v prodajno servisni mreži SEAT.

KOLEKCIJA ATECA

Strastno in s pravim slogom

Karkoli že morate premagovati v svojem vsakdanjiku, kolekcija SEAT ima vedno pripravljeno pravo stvar za vas. Premagujte dneve s slogom in sodobno eleganco, ki ju nudi celotna ponudba. Vsak proizvod je bil ekskluzivno oblikovan, da bi vam ponudil le najboljše.

KOLEKCIJA ESSENTIALS

Dober videz, še boljše počutje.

Nikoli ne podcenjujte vpliva obleke popolne oblike in dodatkov. Lahko vam olajšajo življenje in pričarajo nasmeh tudi ob najbolj turobnem dnevu. Prav to odlikuje kolekcijo SEAT Essentials. Kolekcija SEAT Basic je bila začinjena s kančkom mladostnega šarma ter oblikovana tako, da je vpadljiva in vznemirljivo sveža ob vsaki priložnosti.

KOLEKCIJA MOTORSPORT

Agilni dodatki

Športnost in slog se dopolnjujeta v kolekciji SEAT Motorsport, ki nudi dovršeno in priročno paleto oblek ter modnih dodatkov, v katerih se združujeta aktivnost in dinamika. Izbirajte med številnimi proizvodi in se pridružite ekipi Motorsport.