INFORMACIJE O DIZELSKIH MOTORJIH

Pri nas imajo najvišjo prednost

Ali se to nanaša na vaše vozilo ali ne? Da bi vam olajšali preverjanje, vam nudimo funkcijo iskanja, ki se nahaja spodaj. Z njo lahko prek identifikacijske številke vozila hitro prikličete informacije, kot so model, tip motorja in druge podatke, za hiter odgovor na vprašanja.

Tako najdete

Identifikacijsko številko vozila (VIN)

IDENTIFIKACIJSKA ŠTEVILKA VOZILA (VIN)

Identifikacijska številka vozila (VIN) je enkratna kombinacija iz 17 črk in številk, ki je vašemu vozilu dodeljena med proizvodnjo. Z njo lahko natančno določimo, ali se težava nanaša na vaše vozilo ali ne.

TAKO NAJDETE ŠTEVILKO VIN NA SVOJEM VOZILU

Najpreprosteje je številko prepoznati, če stojite pred vozilom. Številka je v kotu armaturne plošče na mestu, kjer se plošča na voznikovi strani stika z vetrobranskim steklom.

DOKUMENTACIJA

Številko VIN najdete tudi v prometnem dovoljenju vozila v vrstici E. Identifikacijska številka vozila (VIN) je enkratna oznaka, ki je, neodvisno od države, v kateri živite, vedno enaka.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu