Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija

Inovativen program jamstev in storitev

SEAT veliko pozornosti posveča ugodju in dobremu počutju svojih kupcev. K temu pa ne prispevata le varnost in izjemen občutek med vožnjo z vozili SEAT. Za popolno zadovoljstvo je potrebna celovita skrb za potrebe zvestih strank. V podjetju Porsche Slovenija d.o.o. smo za vas pripravil program, s katerim obljubljamo, da bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vozilom.

Poleg osnovne 2-letne garancije za novo vozilo po Zakonu o varstvu potrošnikov in Obligacijskem zakoniku, 3-letnega jamstva za lak in karoserijo ter 12-letnega jamstva proti prerjavenju karoserije voznikom vozila SEAT nudimo Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija, inovativen program jamstev in storitev, s pomočjo katerega boste med vožnjo lahko brezskrbno uživali tudi v tretjem in četrtem letu starosti vozila ali do 160 tisoč prevoženih kilometrov (kar nastopi prej).

Opcijsko je Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija z doplačilom na voljo tudi za peto in šesto leto starosti vašega vozila oziroma do 200 tisoč prevoženih kilometrov (kar nastopi prej).

Vse podrobnosti o Podaljšanem Jamstvu Porsche Slovenija lahko najdete v brošuri na spodnji povezavi. 

 

*Opomba: Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija  ne velja za cenovno najugodnejše modele LOCO.