Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu

Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija

Inovativen program jamstev in storitev

SEAT veliko pozornosti posveča ugodju in dobremu počutju svojih kupcev. K temu pa ne prispevata le varnost in izjemen občutek med vožnjo z vozili SEAT. Za popolno zadovoljstvo je potrebna celovita skrb za potrebe zvestih strank. V podjetju Porsche Slovenija d.o.o. smo za vas pripravil program, s katerim obljubljamo, da bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vozilom.

Poleg osnovne 2-letne garancije za novo vozilo po Zakonu o varstvu potrošnikov in Obligacijskem zakoniku, 3-letnega jamstva za lak in karoserijo ter 12-letnega jamstva proti prerjavenju karoserije voznikom vozila SEAT nudimo Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija, inovativen program jamstev in storitev, s pomočjo katerega boste med vožnjo lahko brezskrbno uživali tudi v tretjem in četrtem letu starosti vozila ali do 160 tisoč prevoženih kilometrov (kar nastopi prej).

Opcijsko je Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija z doplačilom na voljo tudi za peto in šesto leto starosti vašega vozila oziroma do 200 tisoč prevoženih kilometrov (kar nastopi prej).

Vse podrobnosti o Podaljšanem Jamstvu Porsche Slovenija lahko najdete v brošuri na spodnji povezavi. 

 

*Opomba: Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija  ne velja za cenovno najugodnejše modele LOCO.