Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

NEODVISNE DELAVNICE

Potrebujete literaturo za popravilo vozil SEAT ali pa specialno orodje in opremo? Vas zanima program izobraževanja SEAT ali pa nam želite le postaviti tehnično vprašanje?

Brez skrbi, ste na pravem mestu!

 

Navodila za popravila

Navodila za popravila in servisna informacijska sredstva

Literatura, ki jo je izdala družba SEAT S.A., je na voljo na spletnem portalu erWin (elektronske informacije o popravilih in servisnih delavnicah). Tu lahko enostavno najdete želene dele literature, ki se nanašajo na posamezno vozilo.

 

Specialno orodje in oprema

Naročanje orodja in informacije o ceni

V navodilih za popravila so pri posameznih delovnih korakih navedena potrebna specialna orodja in oprema s kataloško številko orodja. Podrobne opise o posameznem orodju najdete prek kataloških številk na portalu erWin v poglavju »Oprema za servisne delavnice«.

 

Izobraževalni program

Neprestano izobraževanje in usposabljanje zaposlenih

Servisno svetovanje ter strokovna popravila in vzdrževanje vozil SEAT S.A. zahtevajo stalno izobraževanje in izpopolnjevanje zaposlenih. Zato podjetje Porsche Slovenija d.o.o. neprestano izvaja seminarje.

Tehnična poizvedba / nasveti glede popravil

Strokovna pomoč

Za tehnične informacije oz. tehnično podporo pri popravilih je za neodvisne gospodarske subjekte na voljo plačljiva številka faksa.

Funkciji GeKo in SVM

Spletne storitve

S funkcijama GeKo in SVM lahko vzpostavite spletno povezavo svojega diagnostičnega testerja VAS6150/VAS6160 s centralnim strežnikom družbe SEAT S.A. in s tem razširite obseg storitev diagnostičnega testerja.

INFORMACIJE ZA NOVE KANDIDATE SERVISNE MREŽE SEAT S.A.

Svojo prošnjo naslovite na:

Porsche Slovenija d.o.o.
ga. Simona Mavsar
Bravničarjeva 5
1000 Ljubljana