ANDROID AUTO™

Z VMESNIKOM GOOGLE JE PREPROSTEJE

Znamka Google ta vmesnik razvila za uporabnike androidnih naprav. Z vmesnikom Android Auto™ lahko upravljate svoj pametni telefon, ne da bi pozornost odvrnili od dogajanja v prometu.

Kaj je Android Auto™?

Z vmesnikom Android Auto™ varno in intuitivno uporabljate androidni pametni telefon v vozilu SEAT: krmilite preprosto z večfunkcijskim volanom ter uporabljate inovativne funkcije, kot sta Google Voice in Google Services. Tako ostanete tudi med vožnjo povezani.

Kaj zmore Android Auto™?

Želite poiskati nov glasbeni posnetek, s funkcijo Google Maps poiskati nov cilj, poklicati najdražje? Seveda tako, da roke obdržite na volanu? S funkcijo Android Auto™ lahko vse to storite brez težav: zahvaljujoč vmesniku Google Voice lahko vse funkcije preprosto upravljate z glasovnim upravljanjem - tudi s številnimi aplikacijami tretjih ponudnikov.

Kako deluje Android Auto™?

Hitro in enostavno: prenesite aplikacijo Android Auto iz spletne trgovine Google Playstore, povežite androidni pametni telefon z modelom SEAT, izberite Android Auto™, konfigurirajte svoj telefon in že ste med vožnjo povezani z aplikacijami, ki jih potrebujete.

RAZPOLOŽLJIVE APLIKACIJE

Aplikacije tretjih ponudnikov

SPOTIFY

Vsak žanr s konico prsta: z najbolj znano aplikacijo za predvajanje glasbe boste našli svoje najljubše posnetke.

SKYPE

Tudi na poti ostanite z aplikacijo Skype povezani z najdražjimi.

UMANO

Vse, kar je vredno vedeti, v ušesu: Umano spremeni besedila v avdio knjige.

NPR ONE

Sestavljen za vas: ta aplikacija za radio prenaša novice.

JOYRIDE

Poddaje, ki naredijo vožnje bolj zabavne.

ICQ MESSENGER

Klasik: s funkcijo za telefoniranje, pogovor, novice in video.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu