Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu
APPLE CARPLAY™

NIČ NI VEČ TAKO KOT PREJ

Uporaba iPhona v vozilu SEAT predstavlja edinstveno izkušnjo: uporabljajte številne funkcije tudi med vožnjo s pritiskom gumba na volanu ali z glasovnim upravljanjem.

Kaj je Apple CarPlay™?

Apple CarPlay™ je nezahtevna in varna možnost uporabe telefona iPhone v vozilu SEAT. Upravljate ga lahko med vožnjo z zaslonom na dotik, funkcijo Siri ali preprosto z gestami.

Kaj zmore Apple CarPlay™?

Povezani s cesto in s svojim telefonom iPhone: zahvaljujoč vmesniku Apple CarPlay™ lahko navigirate z aplikacijo za zemljevide znamke Apple, pošiljate in sprejemate sporočila, opravljate klice, uporabljate funkcijo Facetime ali poslušate glasbo. Seveda lahko v vozilu SEAT uporabljate tudi vse druge združljive aplikacije - ne da bi roke umaknili z volana, zahvaljujoč Siri, glasovnemu upravljanju znamke Apple.

Kako deluje Apple CarPlay™?

Preprosto povežite iPhone z USB-vmesnikom vozila SEAT - in že ga lahko med vožnjo varno uporabljate. Ali prek večfunkcijskega volana, zaslona na dotik sistema SEAT Media System Plus ali s funkcijo Siri - odločitev seveda prepuščamo vam.

RAZPOLOŽLJIVE APLIKACIJE

Aplikacije tretjih ponudnikov

SPOTIFY

Vsak žanr s konico prsta: z najbolj znano aplikacijo za predvajanje glasbe boste našli svoje najljubše posnetke.

RDIO

Sestavite si svojo radijsko postajo povsem individualno.

UMANO

Vse, kar je vredno vedeti, v ušesu: Umano spremeni besedila v avdio knjige.

AUDIOBOOKS

Dobre avdio knjige skrajšajo vsako pot.

BEATS MUSIC

Nova vrsta predvajanja glasbenih posnetkov, ki vedno predvaja ustrezno glasbo.

OVERCAST

Predvajalnik poddaj, ki dobro zveni in je tako tudi videti.