Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu
MIRRORLINK™

NOVA VRSTA VOŽNJE

Roke na volanu, pogled na cesti - in kljub temu lahko varno odgovorite na sporočila: z glasom in aplikacijo MirrorLink™.

Kaj je MirrorLink™?

Za vse ljubitelje tehnologije je MirrorLink™ zdaj ustvaril popolno povezavo med vozilom SEAT in pametnim telefonom: hitro in s preprosto povezavo imate zdaj prek zaslona sistema SEAT Media System popoln dostop do pametnega telefona - obe roki pa pri tem vedno ostaneta na volanu.

Kaj zmore MirrorLink™?

Aplikacija SEAT DriveApp uporablja MirrorLink™, da bi lahko svoje najbolj priljubljene aplikacije pametnega telefona uporabljali z vozilom SEAT. Med vožnjo individualno pregledujte informacije, elektronska sporočila, obvestila ter posodobitve programov Facebook in Twitter ter uživajte v glasbi in zbirki poddaj. Preprosto in hitro prejmite statusne informacije modela SEAT ter skozi igro spoznajte svoje vozilo SEAT s funkcijo Challenger in med vožnjo obvladajte izzive.

Kako deluje MirrorLink™?

Tako enostavna je lahko mrežna povezava: da bi lahko MirrorLink™ z androidnim pametnim telefonom uporabljali v vozilu SEAT, ga preprosto povežite z USB-vmesnikom v vozilu. Med vožnjo lahko svoj pametni telefon enostavno upravljate prek večfunkcijskega volana, zaslona na dotik sistema SEAT Media System Plus ali enostavno z glasovnim upravljanjem. Z aplikacijo MirrorLink™ ste vedno povezani - preprosto in varno.

SEAT DriveApp

Brezhibno za vmesnik MirrorLink™ prilagojena aplikacija SEAT DriveApp naredi vsako vožnjo edinstveno. Naj se med vožnjo na individualno nastavljenem zaslonu na dotik prikažejo elektronska sporočila, obvestila, vremenska napoved ali predlogi Eko inštruktorja.

FUNKCIJE DRIVEAPP

Ekskluzivno vključno z

1
2
3
4
1
OSEBNO NAMIZJE

Z osebnimi nastavitvami namizja imate najljubše funkcije vedno na dosegu roke: vremenska napoved, odvisna od lokacije, znamenitosti, ura in mini predvajalnik - kot vam je všeč.

2
CHALLENGER

Aplikacija Challenger nudi 16 različnih izzivov za optimiranje načina vožnje. V treh težavnostnih stopnjah se skozi igro naučite znižati porabo.

3
ROUTE TRACKER

S sledilno postajo za naprave si grafično narišite najljubše poti, v realnem času preverite hitrost, število vrtljajev in porabo ali lokalno shranite podatke za ovrednotenje doma.

4
FUNKCIJA BRANJA

S funkcijo branja ostanete v stiku s preostalim svetom in svojimi prijatelji iz družbenih omrežij, ne da bi pogled odvrnili s ceste. Pustite, da vam elektronska sporočila, čivke in objave na Facebooku preprosto preberejo.

RAZPOLOŽLJIVE APLIKACIJE

Aplikacije tretjih ponudnikov

BRINGGO

BringGo naredi iz vašega telefona pravi navigacijski sistem.

MIROAMER

Uživajte v radijskih postajah iz vsega sveta za volanom vozila SEAT.

.

PARKOPEDIA

Ne iščite več prostih parkirnih mest, najdite jih.

WEATHER-PRO

Vse podrobnosti o vremenskih razmerah po vsem svetu.

AUPEO!

Radio, tako individualen kot vi.

GLYMPSE!

Delite vsem, ki so vam pomembni, kje se trenutno nahajate s svojim vozilom SEAT.