Povezljivost

Pametna povezava

Tu preverite, ali je vaš pametni telefon združljiv s tehnologijami MirrorLink™, Android Auto™ ali Apple CarPlay. Povezljivost je za nas tako pomembna kot za vsakega drugega - torej smo za razvoj sistema opravili veliko dela, da je pametni telefon integriran v vozilo SEAT: tako ostanete vedno in povsod povezani. Preprosto: Technology To Enjoy

Povezljivost – Full Link

Full Link je inovativna nadgradnja povezljivosti med pametnim telefonom in modelom SEAT. Popolnoma izkoristite vse možnosti povezljivosti - od najnovejših informacij in aktualnih aplikacij do priljubljene glasbe. Najboljša stvar: kot že pove samo ime, Full Link pokriva naprave Android in iOS - zahvaljujoč povezljivosti z vmesniki MirrorLink™, Android Auto™ in Apple CarPlay®.

Poleg tega vam najnovejša aplikacija SEAT ConnectApp, ki je bila posebej prilagojena vmesniku MirrorLink™, zagotavlja nove značilnosti in posodobitve za vaš model SEAT.

TEHNOLOGIJA FULL LINK

Najbolje povezani

Full Link povezuje pametni telefon z vozilom SEAT. Popolnoma izkoristite vse možnosti povezljivosti - od najnovejših informacij in aktualnih aplikacij do priljubljene glasbe. Najboljša stvar: združljivost s tehnologijami MirrorLink™, Android Auto™ in Apple CarPlay™ pokriva Full Link, androidne ter naprave iOS, razen tega zagotavlja najnovejšo različico aplikacije SEAT ConnectApp, ki je bila posebej razvita za vmesnik MirrorLink™, veliko novih funkcij za vaše vozilo SEAT.

MirrorLink™

MirrorLink™ predstavlja brezhibno povezavo vašega pametnega telefona z modelom SEAT. Povežite vsako združljivo androidno napravo s sistemom SEAT Media System Plus, nastavite jo z nekaj kliki - in že je lahko vsaka certificirana aplikacija MirrorLink™ prikazana na sistemu Infotainment - vi pa imate z obema rokama na volanu popoln pregled.

SEAT DriveApp

Brezhibno za vmesnik MirrorLink™ prilagojena aplikacija SEAT DriveApp naredi vsako vožnjo edinstveno. Naj se med vožnjo na individualno nastavljenem zaslonu na dotik prikažejo elektronska sporočila, obvestila, vremenska napoved ali predlogi Eko inštruktorja. Čisto preprosto - ogromno zabave.

Android Auto™

Znamka Google ta vmesnik razvila za uporabnike androidnih naprav. Z vmesnikom Android Auto™ lahko upravljate svoj pametni telefon, ne da bi pozornost odvrnili od dogajanja v prometu. Uporabite svoj večfunkcijski volan z integriranim zaslonom na dotik ali glasovnim prepoznavanjem, da bi upravljali aplikacije kot so Google Maps, Spotify ali Skype. Več informacij o aplikaciji Android Auto™

Apple CarPlay™

Seveda nudi tudi Full Link uporabnikom telefonov iPhone brezžično povezavo z vozilom SEAT: Apple CarPlay™ omogoča vsem napravam od generacije iPhone 5 dalje neposreden prenos vmesnika pametnega telefona na sistem SEAT Media System Plus. Tukaj lahko prav tako krmilite z večfunkcijskim volanom, zaslonom na dotik in celo z glasom.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu